Η ενδεκάδα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ
i

© Intime

Η ενδεκάδα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:21 - 07.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Σεργκέι Γιακίροβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Πέμπτης (7/3, 22:00) στο «Μάξιμιρ» για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Conference League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Σεργκέι Γιακίροβιτς σε ότι αφορά την ενδεκάδα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νέβιστιτς, με τους Πέρκοβιτς,Τεοφίλ-Κατρίν, Μπερνάουερ, Ριστόφσκι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Μίσιτς-Σούτσιτς, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Χόξα και Σπίκιτς, στο «10» ο Μπατουρίνα και στην κορυφή της επίθεσης ο Πέτκοβιτς.

Η ενδεκάδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς,Πέρκοβιτς,Τεοφίλ-Κατρίν, Μπερνάουερ, Ριστόφσκι, Γιόσιπ Μίσιτς, Σούσιτς, Μπατουρίνα, Χόξα, Σπίκιτς Πέτκοβιτς.

Στον πάγκο για τους Κροάτες θα είναι οι Σβέντκο, Χαλίλοβιτς, Κανέκο, Κουλένοβιτς, Σούταλο, Βίντοβιτς, Βρμπάνσιτς, Ζάγκοραγκ, Ζίβκοβιτς Μ.