Στο Ζάγκρεμπ ο Νίκος Σαββίδης για την πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ

Νίκος Σαββίδης

i

© Intime

Στο Ζάγκρεμπ ο Νίκος Σαββίδης για την πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 19:55 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 07.03.2024

Ο Νίκος Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στο Ζάγκρεμπ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντίναμο.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Σε λίγες ώρες (7/3, 22:00), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο ματς για τους «16» του Conference League, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (14/3, 19:45).

Σε αυτήν την πρώτη «μάχη» στο «Μάξιμιρ» βρίσκεται και ο Νίκος Σαββίδης. Ο γιος του προέδρου του Δικεφάλου θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, κάτι που δεν κάνει για πρώτη φορά φέτος, καθώς ο ίδιος είχε βρεθεί και στο Αμπερντίν, σε εκείνη την απίστευτη ανατροπή των ασπρόμαυρων.

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του, τους Σαμάτα, Εκόνγκ και Μιχαηλίδη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα, αλλά λόγω τραυματισμών είναι εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Ότο.

Στη μεσαία γραμμή θα δεσπόζει για ακόμα μια φορά ο Μεϊτέ, ενώ στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχουν οι Σβαμπ και Οζντόεφ για τη θέση δίπλα του, με τον Ρώσο να είναι ένα κλικ πιο μπροστά. H μεσοπιθετική τριπλέτα έχει ένα ερωτηματικό, αφού για τη θέση στο 10 κοντράρονται οι Κωνσταντέλιας και Μουργκ.

Όσον αφορά τα άκρα αυτής, οι Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς δείχνουν να έχουν καπαρωμένες τις θέσεις, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Μπράντον Τόμας.