ΝΤΝΙΠΡΟ - ΚΡΒΙΜΠΑΣ

LIVE STREAMING ΝΤΝΙΠΡΟ - ΚΡΒΙΜΠΑΣ

Sportal newsroom 16:50 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 18.07.2023

Παρακολουθήστε σε live streaming το τελευταίο φιλικό της Ντνίπρο-1, πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, με αντίπαλο την Κρβίμπας.

Ο Παναθηναϊκός απόψε αντιμετωπίζει στις 21.00 τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ένα δυνατό φιλικό για το «τριφύλλι», το οποίο θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ματς με τη Ντνίπρο-1 στις 25 του μήνα, στο Κόζιτσε της Σλοβακίας και στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» την περασμένη Παρασκευή, στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους μετά την επιστροφή από την Αυστρία, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Πρόβα τζενεράλε, όμως και για τη Ντνίπρο-1. H αντίπαλος του Παναθηναϊκού στις 17.00 θα αντιμετωπίσει την Κρβίμπας, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ουκρανικού πρωταθλήματος. Η Κρβίμπας την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση κι αυτό είναι το πιο δυνατό φιλικό για τη Ντνίπρο.

Η ουκρανική ομάδα μέχρι στιγμής έχει μόνο νίκες στα φιλικά της. Στον πρώτο αγώνα επικράτησε 5-0 της ερασιτεχνικής Σέβλις και στον δεύτερο 4-1 της Χουστ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Στη συνέχεια, ωστόσο, αντιμετώπισε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Νίκησε 4-0 τη Μινάι, 1-0 τη Μέταλιστ και στο προηγούμενο φιλικό της συνέτριψε επίσης 4-0 την Ρουχ Βινίκι.  

Παρακολουθήστε σε live streaming το τελευταίο φιλικό της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.