Τρίτη τεσσάρα σε φιλικό η Ντνίπρο-1 πριν την πρώτη κόντρα με τον Παναθηναϊκό

Ο Ντόβμπικ με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Τρίτη τεσσάρα σε φιλικό η Ντνίπρο-1 πριν την πρώτη κόντρα με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 19:25 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 13.07.2023

Η Ντνίπρο-1 νίκησε 4-0 τη Ρουχ Λβιβ σε φιλικό ματς και δείχνει σε καλή κατάσταση πριν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Η Ντνίπρο-1 φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την πρώτη μάχη με τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Η ουκρανική ομάδα ξεκίνησε τα φιλικά της με την ερασιτεχνική Σέβλις και σε ένα ματς ξεμούδιασμα επικράτησε 5-0. Στη συνέχεια ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε, αλλά νίκησε 4-1 τη Χουστ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Στις 5 Ιουλίου φιλοξένησε τη Μινάι, σύλλογο της μεγάλης κατηγορίας και τη λύγισε με 4-0. Την περασμένη Κυριακή πάλι επικράτησε 1-0 της Μέταλιστ, η οποία επίσης παίζει στη μεγάλη κατηγορία. Σήμερα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού νίκησε μία άλλη ομάδα που θα συναντήσει στο πρωτάθλημα, τη Ρουχ Βικίνι με 4-0. Τρίτη τεσσάρα, λοιπόν, σε φιλικά ματς. Το παιχνίδι έγινε στο στάδιο «Avangard» και στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 με γκολ του Μιροσνιτσένκο, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Ντνίπρο.

Το αστέρι της ομάδας, ο φορ Ντόβμπικ στο 52’ έκανε το 2-0, στο 58’ σημείωσε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο μέσος κι εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Κογκούτ στο 88’.

Η σύνθεση της Ντνίπρο-1: Κιναρέκιν (69’ Κραπίβτσκοφ), Κράβετς (46’ Γκορμπούνοφ), Σαράπι, Άνταμιουκ, Μιροσνιτσένκο (69’ Πάσιτς), Μπαμπένκο (69’ Ταντσιούκ), Ραμπνίσκι (69’ Κογκούτ), Χουτσουλιάκ (69’ Χατζίεφ), Μπλάνκο, Τρετιακόφ (46’ Γκορίν), Ντόβμπικ (69’ Κιβίντα).

Στην ιστοσελίδα της Ντνίπρο-1 για το σημερινό φιλικό αναφέρεται:

«Η Ρουχ Λβιβ, η οποία κατέλαβε την 11η θέση την περασμένη σεζόν της UPL, ήταν ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας. Στην αρχική ενδεκάδα ήταν τρεις νεοφερμένοι. Οι Κράβετς, Μιροσνιτσένκο και και ο Τρετιακόφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τρετιακόφ και ο Μπλάνκο ήταν στα πλάγια, ενώ ο τεχνικός Ολεξάντρ Κούτσερ χρησιμοποίησε σχήμα με δύο επιθετικούς, τους Ντόβμπικ και Χουτσουλιάκ.

Δείτε στο live τα γκολ που σημειώθηκαν στο 32', το 52', το 58' και το 88'. 

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή δημιουργήθηκε από τη Ρουχ, όπου ο Κιναρέκιν αντέδρασε σε δύο συνεχόμενα σουτ από κοντινή απόσταση. Η Ντνίπρο απάντησε με τετ-α-τετ και άστοχο σουτ του Μπλάνκο. Η πρώτη πραγματική ευκαιρία για γκολ για την ομάδα της Ντνίπρο δημιουργήθηκε στο 26ο λεπτό. Ο Ντόβμπικ προσπάθησε να βρει τον Χουτσουλιάκ, αλλά δεν ήταν καλή η τελική πάσα.

Σε συνεργασία με τον Χουτσουλιάκ, ο Μιροσνίτσενκο έκανε το 1-0 με αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 13.07.2023

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»

Ο Μπερνάρ διηγείται σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Sportal πως διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του μετά την απώλεια του τίτλου, δηλώνει αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό παρά τις κρούσεις από τη Βραζιλία και μιλάει για τη μεγάλη ευκαιρία της πρόκρισης στο Champions League.

Στο δεύτερου ημίχρονο, ο καλύτερος επιθετικός της Ουκρανικής Πρέμιερ Λιγκ τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Ντόβμπικ συνέχισε το σερί των γκολ. Ο Μπλάνκο κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο Ντόβμπικ εκτέλεσε άψογα για το 2-0. Στο 58’ ο Μιροσνίτσενκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντόβμπικ με κεφαλιά έκανε το 3-0!

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κούτσερ άλλαξε σημαντικά τη σύνθεση της ομάδας, αλλά δεν είχε ισχυρό αντίκτυπο στο παιχνίδι. Οι παίκτες της Ντνίπρο συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, ελέγχοντας απόλυτα τα γεγονότα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 83’ οι παίκτες της Λβιβ είχαν πραγματική ευκαιρία να μειώσουν, αλλά ο Κράπιβτσοφ αντέδρασε άψογα στο σουτ του Ταλές. Στο 88’ ο Κογκούτ με πλασέ από πάσα του Χατζίεφ έκανε το τελικό 4-0».