Παναθηναϊκός: «Γενική πρόβα» για τη Μπερ Σεβά - Αύριο τα εισιτήρια

Χαποέλ Μπερ Σεβά

i

www.facebook.com/hapoelbeer7

Παναθηναϊκός: «Γενική πρόβα» για τη Μπερ Σεβά - Αύριο τα εισιτήρια

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:49 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 13.07.2023

Η Χαποέλ προετοιμάζεται για το Λιγκ Καπ του Ισραήλ και θα παίξει με βασική ενδεκάδα εναντίον του Παναθηναϊκού. Μόνο μέσω Διαδικτύου τα εισιτήρια.

Στην Αθήνα έφτασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της Χαποέλ Μπερ Σεβά. Η ομάδα από το Ισραήλ δεν ταξίδεψε από το Τελ Αβίβ, αλλά από την Κρακοβία της Πολωνίας. Εκεί βρισκόταν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πριν την επιστροφή στη χώρα της.

Ο προπονητής Μπερντά ζήτησε τον προγραμματισμό μιας προπόνησης στην Αθήνα, σήμερα (13/7) σε βραδινή ώρα, λόγω του καύσωνα. Με την αναχώρηση να έχει προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου.

Για την Χαποέλ Μπερ Σεβά, το φιλικό με τον Παναθηναϊκό είναι σαν πρόβα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Όχι για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αλλά για το Λιγκ Καπ. Το επόμενο Σάββατο 22/7, αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα της.

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 13.07.2023

Μπερνάρ στο Sportal: «Μου ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος - Πήραμε όμως το μάθημα μας»

Ο Μπερνάρ διηγείται σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Sportal πως διαχειρίστηκε τα συναισθήματα του μετά την απώλεια του τίτλου, δηλώνει αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό παρά τις κρούσεις από τη Βραζιλία και μιλάει για τη μεγάλη ευκαιρία της πρόκρισης στο Champions League.

Άρα, ο προπονητής της Μπερ Σεβά αναμένεται να χρησιμοποίησει για τουλάχιστον μία ώρα τη βασική ενδεκάδα του και να αποφύγει τους πειραματισμούς. Μία συνθήκη που θα βοηθήσει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάσει τις σκέψεις του για τη Ντνίπρο.

Στο μεταξύ, ανήμερα του φιλικού θα εκδοθούν τα εισιτήρια. Η προπώληση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια. Όπως συμβαίνει κατά κόρον πια στο «Απόστολος Νικολαΐδης».