Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα πέρασε... pasillo στην πρώτη - Τι ισχύει με την ετοιμότητά του

Τόνι Βιλένα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Βιλένα πέρασε... pasillo στην πρώτη - Τι ισχύει με την ετοιμότητά του

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:34 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 13.07.2023

«Ευχάριστος και ευδιάθετος» είναι οι πρώτες εντυπώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού για τον χαρακτήρα του Τόνι Βιλένα. Το Sportal καταγράφει τη μέρα του Ολλανδού μέσου στο Κορωπί.

Μετά το «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Τόνι Βιλένα επισκέφτηκε το απόγευμα το «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ολλανδός μέσος ήταν το νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, μετά την επιστροφή από την Αυστρία.

Ο Βιλένα είχε μία συνάντηση γνωριμίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο ενημέρωσε και για την αγωνιστική κατάσταση του. Η Εσπανιόλ άρχισε προετοιμασία μόλις την προηγούμενη Τετάρτη, οπότε ο Βιλένα είναι ανέτοιμος.

Ο Γιοβάνοβιτς σύστησε τον Βιλένα στους συμπαίκτες του, με τον Ολλανδό να… περνά από την καθιερωμένη επιτροπή υποδοχής. Το κλασικό pasillo που συνοδεύεται από ένα χιουμοριστικό φατούρο.

Οι πρώτες εντυπώσεις των «πράσινων» από τον χαρακτήρα του 28χρονου μέσου ήταν πολύ καλές. Με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μιλούν για έναν ευδιάθετο και ευχάριστο αθλητή, ο οποίος δεν συμπεριφέρθηκε συνεσταλμένα ή ψαρωμένα.

Στο προπονητικό κομμάτι, ο Βιλένα πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και ολοκλήρωσε με ατομικό. Ο Ολλανδός σίγουρα δεν θα παίξει στα φιλικά του Παναθηναϊκού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και τη Ράγιο Βαγεκάνο και θα μείνει στην εξέδρα.

Σε ότι αφορά τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League, o Βιλένα αναμένεται να δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Το αν και πόσο θα παίξει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο, θα το αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς. Πάντως, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Ολλανδός θα χρησιμοποιηθεί στη ρεβάνς ως αλλαγή και όχι στο πρώτο ματς στο Κόζιτσε, στις 25 Ιουλίου.

Παναθηναϊκός: Η «νύχτα» του 2021 με τη «μέρα» του 2023
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:35 - 12.07.2023

Παναθηναϊκός: Η «νύχτα» του 2021 με τη «μέρα» του 2023

Η σύγκριση των παικτών με τους οποίους δούλεψε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πρώτο καλοκαίρι του στον Παναθηναϊκό, με τους αυτούς που είχε φέτος στην Αυστρία, αποδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση που έχει συντελεστεί στο ρόστερ.

Το χρονικό διάστημα μέχρι το ταξίδι στη Σλοβακία είναι μικρό και ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Φέτος το ρόστερ είναι γεμάτο και ο Σέρβος μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά έναν παίκτη με μικρότερο βαθμό ετοιμότητας.