Μάγεψε τη Λεωφόρο σοκάροντας τον Παναθηναϊκό και κλείνει στην Ισπανία!

Μάγεψε τη Λεωφόρο σοκάροντας τον Παναθηναϊκό και κλείνει στην Ισπανία!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:23 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 04.08.2023

Στα «ερυθρόλευκα» ετοιμάζεται να ντυθεί ο Άρτεμ Ντόβμπικ, ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο και εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όμως οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα στην έδρα τους και σε αυτό είχε ευθύνη και ο Άρτεμ Ντόβμπικ, ο οποίος φρόντισε να ζορίσει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός... βοήθησε τη Χιρόνα

Εκτός των πολλών ατομικών προσπαθειών του που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο «τριφύλλι», ο Ουκρανός πέτυχε και το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του. Πλέον, ο 26χρονος παίκτης ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ισπανία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη «Diari de Girona», ο νεαρός επιθετικός αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να υπογράψει στη Χιρόνα, με ένα συμβόλαιο το οποίο θα αποτελεί... λαβύρινθο. Η ομάδα της La Liga πρόκειται να προσφέρει στη Ντνίπρο εφτά εκατ. ευρώ, εντούτοις αυτά θα αφορούν το 50% των δικαιωμάτων του. Από αυτά τα χρήματα, οι Ουκρανοί θα αναγκαστούν να δώσουν ένα ποσό στη Μίντιλαντ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:15 - 03.08.2023

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, το οποίο προηγουμένως έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Αυτή η λίστα, ωστόσο περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα.

Σημειώνεται, μάλιστα, από το εν λόγω Μέσο πως η Χιρόνα χρωστάει την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό, αφού ο αποκλεισμός της Ντνίπρο διευκόλυνε την απόκτηση του παίκτη από τους Ισπανούς. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.