Πρασίνισε το Κόζιτσε, περισσότεροι από 700 οπαδοί στο γήπεδο – Με πράσινη φανέλα και λευκό σορτσάκι ο Παναθηναϊκός

Πρασίνισε το Κόζιτσε, περισσότεροι από 700 οπαδοί στο γήπεδο – Με πράσινη φανέλα και λευκό σορτσάκι ο Παναθηναϊκός

Βασίλης Μοιρώτσος 16:49 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 25.07.2023

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα έχουν δυναμική παρουσία στο ματς με τη Ντνίπρο. Κατάμεστο το γήπεδο, έχουν απομείνει περίπου 100 εισιτήρια.

Το κέντρο της πόλης Κόζιτσε στη Σλοβακία πρασίνισε.

Από νωρίς το απόγευμα πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρωθεί και με τις φανέλες τους, τα διακριτικά του «τριφυλλιού» και συνθήματα έχουν δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα πολλές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, προκαλώντας και το ενδιαφέρον των ντόπιων.

Υπάρχουν αρκετές οικογένειες, μάλιστα και οι εκδρομείς είναι από την Ελλάδα, αλλά και ομογενείς από διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Από στιγμή σε στιγμή, επίσης, ο μεγάλος όγκος των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης. Υπολογίζεται ότι στο «Koshytska Football Arena» θα βρεθούν περισσότεροι από 700 Έλληνες οπαδοί.

Η Ντνίπρο-1, παράλληλα, ανακοίνωσε ότι περίπου 100 εισιτήρια για τον αγώνα παραμένουν προς πώληση στα εκδοτήρια του γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση θα γίνει μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στη συνάντηση εκπροσώπων των δύο ομάδων. Η Ντνίπρο-1 θα παίξει με κίτρινες εμφανίσεις και ο τερματοφύλακας θα φορέσει τιρκουάζ εμφάνιση. 

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Καταρρακτώδης βροχή στο Κόζιτσε - Τι συνθήκες θα επικρατούν την ώρα του ματς
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:31 - 25.07.2023

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Καταρρακτώδης βροχή στο Κόζιτσε - Τι συνθήκες θα επικρατούν την ώρα του ματς

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο αγώνας σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται να γίνει σε βροχερό φόντο.

Οι παίκτες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο με πράσινες μπλούζες και λευκά σορτσάκια και ο τερματοφύλακας θα φοράει ανοιχτή πράσινη στολή. Να σημειωθεί επίσης ότι υπήρχε πυκνή νέφωση και υπάρχει πρόβλεψη για προχή στο Κόζιτσε την ώρα του αγώνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21.00. Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από την Cosmote TV, στην Ουκρανία από το κανάλι UNIAN TV και θα υπάρχει μετάδοση ιντερνετικά και στο κανάλι Footballhub στο YouTube.

Η εμφάνιση της Ντνίπρο στο αποψινό ματς.