Απίστευτο: O βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ με μπυροκοιλιά δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Νίκλας Σιούλε

i

© PS Youtube

Απίστευτο: O βασικός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ με μπυροκοιλιά δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportal newsroom 20:39 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Με λίγα παραπανίσια κιλά εντοπίστηκε o βασικός κεντρικός της Ντόρτμουντ, Νίκλας Σιούλε, δύο εβδομάδες πριν τον τελικό της ομάδας στο UEFA Champions League, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο εβδομάδες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (τυπικά τουλάχιστον) στο «Wembley». Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το παιχνίδι, ωστόσο οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν ένα μικρό μειονέκτημα σε σχέση με τους Ισπανούς.

Αυτό ακούει στο όνομα Νίκλας Σιούλε! Λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι των Βεστφαλών, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας εντοπίστηκε με λίγα παραπανίσια κιλά. Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας του Τέρζιτς, με την... μπυροκοιλιά του 28χρονου να γίνεται αμέσως viral.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκαναν κριτική στον παίκτη, ενώ εξέφρασαν και την απορία του πως αυτός θα είναι έτοιμος για τον τελικό του UEFA Champions League. Βεβαίως, οι διατροφικές συνήθειες του Σιούλε δεν αποτελούν για πρώτη φορά αιτία κριτικής, αφού ο ίδιος είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο όταν αγωνιζόταν στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει μιλήσει τότε για την κριτική που δεχόταν, λέγοντας ότι «το παράκανα με το πρόχειρο φαγητό». Με τον τελικό του Champions League, προ των πυλών, η Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι οπαδοί της ελπίζουν ότι ο Σιούλε θα μπορέσει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρέλα στην Ντόρτμουντ για ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League: 400.000 αιτήσεις για 25.000 εισιτήρια

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά μετά από το 2013, όταν είχε γνωρίσει την ήττα από την Μπάγερν με 1-2 στο Γουέμπλεϊ, στο Λονδίνο. Η ομάδα από τη Βεστφαλία στον ημιτελικό απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία νίκησε δύο φορές με 1-0 και έκλεισε θέση για τον τελικό του Λονδίνου.

Αυτή τη φορά απέναντί της θα βρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκλεισε την Μπάγερν με μία ισοπαλία και μία νίκη (2-2, 2-1). Όπως είναι λογικό στις τάξεις της γερμανικής ομάδας επικρατεί ο κακός χαμός για το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα είναι και το τελευταίο για τον εμβληματικό αρχηγό, Μάρκο Ρόις.

Η κάθε ομάδα για τον τελικό έχει πάρει 25.000 εισιτήρια τα οποία η γερμανική ομάδα έχει εξαντλήσει. Ωστόσο αυτό που αντίκρισαν στις τάξεις των ανθρώπων του συλλόγου, όταν έκλεισε η προθεσμία δεν είχε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι οι οπαδοί των Βεστφαλών έκαναν 400.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο, δείχνοντας την τρέλα τους για το σπουδαίο παιχνίδι.

Τα γερμανικά Μέσα μάλιστα υπενθύμισαν πως το 2013 στην αγγλική πρωτεύουσα είχαν ταξιδέψει 180.000 Γερμανοί για τον τελικό με την Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Μίλαν, Νιούκαστλ και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στους «16» απέκλεισε την Αϊντχόφεν. Στα προημιτελικά άφησε έξω την Ατλέτικο Μαδρίτης και στον ημιτελικό την Παρί.