Επιστροφή στις νίκες με φοβερό Μάλεν για τη Ντόρτμουντ
i

©Photo by Hesham Elsherif/Anadolu via Getty Images

Επιστροφή στις νίκες με φοβερό Μάλεν για τη Ντόρτμουντ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:34 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 09.02.2024

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες (3-0), μετά την ισοπαλία κόντρα στη Χάιντενχαϊμ, επικρατώντας της Φράιμπουργκ, για την 21η αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγύρισε στην έδρα της τη νίκη (3-0) κόντρα στη Φράιμπουργκ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστική της Bundesliga

Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις επικρατήσεις, μετά την ισοπαλία κόντρα στη Χάιντενχαϊμ, δημιουργώντας διαφορά τριών πόντων από την πέμπτη Λειψία. Σε τρομερό βράδυ ο Μάλεν, ο οποίος και σκόραρε δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Στο 14ο λεπτό ο Ατουμπόλου προχώρησε στην πρώτη του εξαιρετική επέμβαση, σταματώντας την προσπάθεια του Μάλεν. Ο τελευταίος όμως βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία δύο λεπτά αργότερα. 

Στο 16ο λεπτό εκείνος βρήκε πολύ χώρο στην αντίπαλη περιοχή και υποδεχόμενος μία πάσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Η φιλοξενούμενη έφτασε κοντά στο 1-1, όμως ο Γκρέγκοριτς στο 21' δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το έκανε ξανά ο Μάλεν στο 45+7', όταν εκμεταλλεύτηκε με επιτυχία την μπαλιά του Φουλκρούγκ.

 Στο 47' και στο 53' χρειάστηκε ξανά η παρέμβαση του Ατουμπόλου, ο οποίος αποσόβησε επίσης την προσπάθεια του Ρόις στο 71'. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους ήρθε στο 72', όταν ο Μάτσεν πήρε μία πάσα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 

Ακολούθησε η προσπάθεια του Ρόις στο 75' η οποία πέρασε δίπλα από την εστία. Τελικά το 3-0 ήρθε από τον αμαρκάριστο Φουλκρούγκ, ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε στο 87ο λεπτό του αγώνα. 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: