Ο πρώην αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς κατηγορείται για ξυλοδαρμό και τραυματισμό!

Νίκο Σουλτς

i

PrtScr

Ο πρώην αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς κατηγορείται για ξυλοδαρμό και τραυματισμό!

Κώστας Τόπας 08:18 - 02.12.2023

Ο πρώην μπακ της Ντόρτμουντ, Νίκο Σουλτς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία και τραυματισμό της πρώην συντρόφου του!

Μπλεξίματα για τον πρώην αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, ο πρώην Γερμανός διεθνής κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό και τραυματισμό με επιβαρυντικές συνέπειες, πράξεις που χρονολογούνται από το 2020, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (1/12) η εισαγγελία του Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2022, μια πρώην φίλη του Νίκο Σουλτς υπέβαλε μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, με τον 30χρονο μπακ να μπαίνει πλέον σε μεγάλες περιπέτειες. Την εποχή των εγκλημάτων για τα οποία κατηγορήθηκε, ο Σουλτς ήταν ακόμα παίκτης της Ντόρτμουντ

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρτμουντ έλυσε το συμβόλαιο του Σουλτς τον Ιούλιο του 2023, κατόπιν κοινής συμφωνίας με τον παίκτη, χωρίς να διευκρινίσει το περίγραμμα αυτής της συμφωνίας. Ο πρώην αμυντικός διεθνής αμυντικός (δώδεκα συμμετοχές μεταξύ 2018 και 2020) εντάχθηκε στη Ντόρτμουντ από τη Χόφενχαϊμ το 2019 για περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ . Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Ο Σουλτς έκανε μόνο 61 εμφανίσεις σε τέσσερα χρόνια.