Τέρζιτς: «Η Ντόρτμουντ έκλεισε στόματα με την πρόκριση από τον όμιλο του θανάτου»

Τέρζιτς: «Η Ντόρτμουντ έκλεισε στόματα με την πρόκριση από τον όμιλο του θανάτου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:27 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 29.11.2023

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν με 3-1 και την πρόκριση στους «16» του Champions League δήλωσε ότι η γερμανική ομάδα έκλεισε τα... στόματα όσων την αμφισβητούσαν.

H Ντόρτμουντ άρχισε «στραβά» την φετινή διοργάνωση του Champions League συγκεντρώνοντας μόλις έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στη συνέχεια αντέδρασε και με τρεις διαδοχικές νίκες, εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Βεστφαλοί σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μίλαν και τη Νιούκαστλ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν με 3-1 και την πρόκριση στους «16» του Champions League δήλωσε ότι η γερμανική ομάδα έκλεισε τα... στόματα όσων την αμφισβητούσαν.

«Όλοι θυμόμαστε εκείνο το βράδυ μετά την κλήρωση όταν ανέφεραν τον «όμιλο του θανάτου»», είπε ο Τέρζιτς στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Θυμόμαστε επίσης το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι όταν όλοι μας έλεγαν μετά την ήττα ότι τώρα θα είναι δύσκολο. Και μετά το 0-0 εντός έδρας επί της Μίλαν, είπαν, ναι, τώρα τελείωσε. Και μετά πήγαμε στο Μιλάνο ως πρωτοπόροι του ομίλου», ανέφερε αρχικά. 

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:25 - 29.11.2023

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)

Η Ντόρτμουντ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκάστλ να παλεύουν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο, την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου».

«Δεν το συζητούσαμε έτσι πριν από το παιχνίδι, αλλά παίρναμε ένα μήνυμα σχεδόν κάθε 30 με 60 λεπτά». Ο γιατρός ερχόταν με νέες πληροφορίες, ποιος μπορεί να παίξει, ποιος όχι, ποιος μπορεί να παίξει ένα ημίχρονο και ποιος όχι... δεν ήταν εύκολο και όμως τα παιδιά το πάλεψαν σήμερα», είπε για τους τραυματισμούς.