Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά

Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά

Κώστας Τσίλης 15:23 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 26.04.2024

Φυσικά και απόλαυσε ο Αλμέιδα τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και κυρίως την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος θα πανηγυρίσει και θα το επιτρέψει και στους ποδοσφαιριστές του, μόνο όταν θα έχει "δεθεί" μαθηματικά το πρωτάθλημα

Για τον Ματίας Αλμέιδα τόσο το αποτέλεσμα, όσο και η εικόνα της ΑΕΚ στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν μια δικαίωση. Ήταν επίσης και μια απόλαυση, καθώς έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα του και τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο. Εξ ου και αγκάλιασε και αποθέωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Αλμέιδα χάρηκε και με τον τρόπο που το απόλαυσε και το πανηγύρισε και ο κόσμος της ΑΕΚ στις εξέδρες.

Τεράστιε Αλμέιδα, τους έκανες ξανά όλους να πιστέψουν
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:30 - 25.04.2024

Τεράστιε Αλμέιδα, τους έκανες ξανά όλους να πιστέψουν

Στο πιο κρίσιμο ματς στην μάχη του φετινού τίτλου, ο Αλμέιδα έβαλε στο γήπεδο την καλύτερη εκδοχή της δικής του ΑΕΚ σίγουρα για φέτος, ίσως και στην διετία και τώρα όλα είναι στο χέρι της - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Όμως για τον ίδιο, αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, λόγος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει. Και δεν το... επιτρέπει και στους ποδοσφαιριστές του. Όχι πως και οι ίδιοι οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν το αντιλαμβάνονται από μόνοι τους. Ο Αλμέιδα αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα, θα πανηγυρίσουν όταν και μαθηματικά ο τίτλος πάει στα χέρια τους. Μέχρι τότε υπάρχει μόνο προσήλωση στην δουλειά και στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το κλίμα στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Φυσικά και όλοι τους, με πρώτο τον Αλμέιδα, ήταν ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα και την εικόνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό είχε αντανάκλαση στο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα άφηνε εξάλλου ο Αλμέιδα, να πάει και παραπάνω η ικανοποίηση και να πιάσει όρια... πανηγυρισμών. Η ΑΕΚ μαθηματικά θέλει πέντε βαθμούς στα τελευταία τρία ματς, για να κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των υπολοίπων ανταγωνιστών.

Ο Αλμέιδα δεν το μετράει καν ούτε και αυτό. Για τον τεχνικό της ΑΕΚ υπάρχει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. "Τελικό" τον έχει χαρακτηρίσει και αυτόν, όπως και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και το μόνο που ήδη από σήμερα κιόλας έχει βάλει στο τραπέζι ο Αλμέιδα, είναι το πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί όπως πρέπει την Κυριακή, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη.