Η αποθέωση σε παίκτες και Αλμέιδα και το σύνθημα του Βίντα για τον Ελίασον: Η παρακάμερα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Η αποθέωση σε παίκτες και Αλμέιδα και το σύνθημα του Βίντα για τον Ελίασον: Η παρακάμερα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 18:45 - 25.04.2024

Δείτε την παρακάμερα της ΑΕΚ από τη μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3-0) στην «OPAP Arena».

Απόλυτος πρωταγωνιστής της τεράστιας νίκης της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 στην «OPAP Arena» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League ήταν ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος σκόραρε δις και ουσιαστικά «υπέγραψε» το τρίποντο που έστειλε την Ένωση πολύ κοντά στο back to back πρωτάθλημα.

Βέβαια, τρομερή ήταν η δουλειά και του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και των υπόλοιπων παικτών, που πραγματοποίησαν μία φοβερή και ολοκληρωμένη εμφάνιση. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε και ο... 12ος παίκτης του Δικεφάλου. Που δεν ήταν άλλος από τον κόσμο του.

Οι οπαδοί της Ένωσης δημιούργησαν μία ασύλληπτη ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κόντρα στο Τριφύλλι και δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Το ίδιο έκανε και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος στα αποδυτήρια τραγουδούσε «Ελίασον πάραμ πάραμ περόμ περόμ»! Αυτά -και όχι μόνο- τα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.