Παραμένει εκτός ο Μουκουντί, αλλά η «μάχη» με Παναθηναϊκό, δεν φαίνεται να έφερε απώλειες

Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Παραμένει εκτός ο Μουκουντί, αλλά η «μάχη» με Παναθηναϊκό, δεν φαίνεται να έφερε απώλειες

Κώστας Τσίλης 20:03 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 25.04.2024

Η ΑΕΚ συνεχίζει την δουλειά χωρίς ανάσα καθώς υπάρχει την Κυριακή το ματς με τον ΠΑΟΚ, παραμένει εκτός προπονήσεων ο Μουκουντί, αλλά δεν φαίνεται να έχουν προκύψει άλλα προβλήματα

Το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν μια πραγματική... μάχη για την ΑΕΚ. Με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα μέσα στο αγωνιστικό χώρο για να κυριαρχήσουν, να πάρουν την εμφατική νίκη και να κάνουν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Ματίας Αλμέιδα θα ήθελε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Όμως υπάρχει το ματς της Κυριακής στην Τούμπα, επομένως το πρόγραμμα είχε κανονικά προπόνηση.

Ο Ελίασον έχει «πληγώσει» όλους τους ανταγωνιστές της ΑΕΚ για τον τίτλο, χάρη στον... Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:12 - 25.04.2024

Ο Ελίασον έχει «πληγώσει» όλους τους ανταγωνιστές της ΑΕΚ για τον τίτλο, χάρη στον... Αλμέιδα

Η δουλειά που έκανε ο Αλμέιδα με τον Ελίασον, έκανε τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να σκοράρει πέντε γκολ στα φετινά ντέρμπι της ΑΕΚ και να έχει συμμετοχή συνολικά σε 20 τέρματα

Έχει σημασία για τον Αλμέιδα το γεγονός, πως παρότι σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, η πρώτη είναι είναι πως από την "μάχη" με τον Παναθηναϊκό, δεν προέκυψαν απώλειες. Δεν φαίνεται να υπάρχει παίκτης που να "κληρονόμησε" από το ματς πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης όλων των παικτών του, θα την έχει ο Αλμέιδα στην αυριανή προπόνηση και σ' αυτή του Σαββάτου.

Πάντως το δεδομένο που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι πως το μοναδικό πρόβλημα του Αλμέιδα, είναι ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Με δεδομένο πως απομένουν μόλις δυο προπονήσεις, μάλλον είναι δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.