Ο αντικαταστάτης του Μπάτσι και η... μεταγραφή στο τιμ του Λουτσέσκου

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο αντικαταστάτης του Μπάτσι και η... μεταγραφή στο τιμ του Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρήκε τον νέο άμεσο συνεργάτη του, ενώ γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ο Ιταλός Καστορίνα.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Sportal o άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό να αποχωρεί από τον Δικέφαλο λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ωστόσο ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του και αναμένεται να τον έχει μαζί του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, δηλαδή στις 22 του Ιούνη. Ο προπονητής του Δικεφάλου σαφώς και θα ήθελε τον επί χρόνια συνεργάτη του στο τιμ του, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούσε να γίνει κάτι για την παραμονή του κινήθηκε γρήγορα και βρήκε τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει, με το θέμα να θεωρείτε κλεισμένο πλέον.

Επιπλέον, υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή το τιμ του Τζιανπάολο Καστορίνα, που είχε αποχωρήσει πέρσι το καλοκαίρι. Ο Ιταλός κατείχε το πόστο του υπεύθυνου ατομικής βελτίωσης των νεαρών (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει και μάλιστα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Για την ώρα ωστόσο συμφωνία δεν υπάρχει.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Μπάτσι, δεν είναι απίθανο στην πορεία της σεζόν και εφόσον λύσει το προσωπικό του αυτό θέμα να προσπαθήσει να αναλάβει κάποιον σύλλογο στην Ιταλία ως πρώτος προπονητής. Αυτό το είχε επιχειρήσει μάλιστα και πριν ενταχθεί στο τιμ του Λουτσέσκου.