Ο Έμερι θέλει να... ξεφορτωθεί τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (pic)
i

Εμιλιάνο Μαρτίνες/ © Intime

Ο Έμερι θέλει να... ξεφορτωθεί τον Εμιλιάνο Μαρτίνες (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:52 - 25.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 25.12.2022

Ο Ουνάι Έμερι θέλει να πουλήσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες λόγω του χαρακτήρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα από την παρουσία τους στα γήπεδα του Κατάρ είναι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας με τους αποκρούσεις του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. 

Ο 30χρονος πορτιέρε αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας και το πανηγύρισε με άκομψο τρόπο. Η όλη συμπεριφορά του στους πανηγυρισμούς της «αλμπισελέστε» έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Ένας ακόμη που δεν πήρε μα καλό μάτι τη στάση του Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ο προπονητής του στη Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι. 

Σε ερώτηση που έγινε στο Ισπανό προπονητή για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τη συμπεριφορά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, αφού αρκετές φορές είχε διάθεση να κοροϊδέψει τους Γάλλους. ο Ουνάι Έμερι απάντησε: «Όταν έχεις τόσο έντονα συναισθήματα είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για κάποιους πανηγυρισμούς του. Σέβομαι ότι είναι με την ομάδα του. Όταν είναι μαζί μας, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί του. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν. Κάθε οπαδός της Άστον Βίλα πρέπει να είναι. Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, τώρα πρέπει να ξεκουραστεί μετά από πολλές συγκινήσεις και σκληρή δουλειά». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «fichajes.net/» ο Ουνάι Έμερι δεν θα μείνει μόνο στην ομιλία. «Ο Έμερι δεν αντέχει τον Μαρτίνες και θέλει να τον πουλήσει το συντομότερο δυνατόν», υποστηρίζει. 

«Ο Ουνάι Έμερι δεν αντέχει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και θέλει να τον δει να φεύγει από την Άστον Βίλα. Είναι μια πραγματικότητα που συζητήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες στο fichajes.net. Ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην μείνει στην προσπάθεια η αποχώρηση του τερματοφύλακα. 

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας υπέροχος τερματοφύλακας. Ακόμα περισσότερο μπορούμε να εκτιμήσουμε την ικανότητά του να αποκρούει πέναλτι - κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα είναι μια από τις σπουδαίες φυσιογνωμίες του τελευταίου Μουντιάλ στο Κατάρ αφού, χωρίς τις αποκρούσεις του στα πέναλτι και χωρίς τη σωτήρια επέμβασή του στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στον τελικό, η εθνική Αργεντινής δεν θα είχε κερδίσει το τρίτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και είναι μια δύσκολη προσωπικότητα. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Έχει κοροϊδέψει πολλές φορές τους Γάλλους και φάνηκε ότι εκτός από σπουδαίος τερματοφύλακας είναι επίσης και πολύ αγενής. Για αυτόν τον λόγο, ο Ουνάι Έμερι θέλει να φύγει από το Βίλα Παρκ το συντομότερο δυνατό», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Nacho Estrella Dominguez-Mompell.