Παπαδόπουλος: «Μέτρα για να αισθανόμαστε ασφαλείς, μας ενοχλεί ό,τι γίνεται»

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 19:00 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 07.12.2023

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος μίλησε για την αποχή των διαιτητών, λέγοντας πως τους ενοχλεί η παρούσα κατάσταση και πως είναι σημαντικό να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.

Ο διαιτητής της Super League Γιάννης Παπαδόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια των διαιτητών μετά την απόφαση για αποχή από την αγωνιστική αυτής της εβδομάδας.

 Δήλωσε πως οι διαιτητές δεν επιθυμούν τέτοιου είδους καταστάσεις με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας πως εύχεται και η Super League να τους υποστηρίξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

 "Για την αποχή θα τα πούμε μετά την Παρασκευή όπου έχουμε κάποιες εξελίξεις". Αυτό σας ενοχλεί; «Είναι το μόνο σίγουρο. Για αυτό και γίνεται η αποχή. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αλλάξει, να υπάρχουν κάποια διαφορετικά μέτρα έτσι ώστε να μπορούν να είναι ασφαλείς τόσο οι διαιτητές της Super League όσο και των άλλων κατηγοριών». Στο μέρος σας είναι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ; «Όλη η ΚΕΔ και η ΕΠΟ μαζί μας. Ελπίζω να είναι και η Super League ώστε να μπορούμε να έχουμε κάποια βήματα μπροστά».