«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να γίνει θεότητα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

i

©intime

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να γίνει θεότητα στον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:02 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 26.04.2023

Οι Σέρβοι αναφέρονται στον τεχνικό του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παλεύει να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και φυσικά η πορεία του στον σύλλογο έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον κι από τους συμπατριώτες του.

Στην ιστοσελίδα mozzartsport.com αναφέρεται χαρακτηριστικά για τη μάχη με την ΑΕΚ:

«Στην Ελλάδα, ο θεαματικός αγώνας για τον τίτλο του πρωταθλητή ποδοσφαίρου είναι ένα από τα βασικά θέματα της κοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Μέχρι πριν λίγο καιρό η μάχη δινόταν ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Πραγματικές λιχουδιές για όλους τους φανατικούς οπαδικές ατμόσφαιρες φαίνονταν οι αγώνες της Κυριακής. Στην κόλαση του γηπέδου της Τούμπας, ο Σέρβος τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς φίμωσε 30.000 Θεσσαλονικείς φιλάθλους και ήρωας των πράσινων ήταν ο νεαρός Φώτης Ιωανίδης , ο σκόρερ του νικητηρίου γκολ στις καθυστερήσεις.

Εκπλήξεις από Γιοβάνοβιτς: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:58 - 26.04.2023

Εκπλήξεις από Γιοβάνοβιτς: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στο Βόλο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των play offs της Super League

Μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, η ΑΕΚ γκρέμισε όλα τα όνειρα του Ολυμπιακού για τον τίτλο κι αναστάτωσε το Καραϊσκάκη με θρίαμβο 1-3.

Πλέον ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν από 72 βαθμούς με πέντε στροφές μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη για τον τίτλο θα δοθεί μεταξύ τους. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν πλέον διαγραφεί με 9 και 12 βαθμούς διαφορά, αντίστοιχα. Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ.

Ο τελευταίος τίτλος πρωταθλήματος που κέρδισε ο Παναθηναϊκός ήταν το 2010, οπότε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού απέκτησε την ιδιότητα του ήρωα στην Κύπρο, όπου μαζί με τον ΑΠΟΕΛ έφτασαν στα προημιτελικά του Champions League και κέρδισαν εγχώρια τρόπαια, θα μπορούσε να γίνει θεότητα στο «Απόστολος Νικολαϊδης».