Ο Ιωνικός παίρνει δανεικό τον Δημήτρη Μάνο
i

Ο Μάνος με τη φανέλα του Άρη/ © Intime

Ο Ιωνικός παίρνει δανεικό τον Δημήτρη Μάνο

Πάνος Μαλακτάρης • 12:45 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

O 28χρονος επιθετικός θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Νίκαιας ερχόμενος από την Μπαντίρμασπορ

Ο Δημήτρης Μάνος θα πρέπει να λογίζεται ως παίκτης του Ιωνικού Νικαίας. Η απόκτησή του με μορφή δανεισμού από την Μπαντίρμασπορ η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο. 

Οι Ιταλοί έγραψαν για σφήνα Ολυμπιακού για Μπονατσόλι, διαψεύδουν κατηγορηματικά οι «ερυθρόλευκοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:24 - 31.01.2023

Οι Ιταλοί έγραψαν για σφήνα Ολυμπιακού για Μπονατσόλι, διαψεύδουν κατηγορηματικά οι «ερυθρόλευκοι»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός μπαίνει στην διεκδίκηση απόκτησης του Φεντερίκο Μπονατσόλι, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους «ερυθρόλευκους»

Ο 28χρονος φορ ο οποίος είχε μεταγραφεί από τον Άρη στον τουρκικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχει μπορέσει να βρει τη θέση του στην ομάδα. Έτσι αποφασίστηκε η παραχώρησή του στον Ιωνικό με τη μορφή δανεισμού ώστε και ο παίκτης να βρει ρυθμό και η Μπαντίρμα να γλιτώσει κάποια από τα χρήματα του συμβολαίου του. 

Μετά το πέρασμά του από Ολυμπιακό, Άρη και Όφη, όπου συνολικά μετρούσε 14 γκολ σε 124 εμφανίσεις, φέτος στην γειτονική χώρα είχε 2 τέρματα σε 11 συμμετοχές. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια του επικείμενου δανεισμού του δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές.