Ο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που τα έχωσε σε οπαδούς: «Γι' αυτό δεν ήθελα να ποζάρω μαζί τους - Κάθε μέρα τα ίδια»

Ζοάο Κανσέλο

i

© PrtScr

Ο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που τα έχωσε σε οπαδούς: «Γι' αυτό δεν ήθελα να ποζάρω μαζί τους - Κάθε μέρα τα ίδια»

Κώστας Τσιακλής 23:45 - 10.10.2023

Ο Ζοάο Κανσέλο έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που συνέβη με οπαδούς της Μπαρτσελόνα έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζοάο Κανσέλο, έδωσε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι σε οπαδούς των «μπλαουγκράνα» που τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Ο Ζοάο Κανσέλο δεν απασχολεί πολύ τον κόσμο σχετικά με τη συμπεριφορά του όμως τις τελευταίες ώρες το όνομα του κάνει το γύρο του διαδικτύου εξαιτίας ενός περιστατικού που είχε με οπαδούς της Μπαρτσελόνα που περίμεναν για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Ο Πορτογάλος έκανε τη χάρη σε μερικούς ωστόσο το έκανε με βαριά καρδιά αφού τους είχε πει:  «Ω θεέ μου είστε τόσο ενοχλητικοί. Είστε κάθε μέρα εδώ, πρέπει να σταματάω το αυτοκίνητό μου για σας»;

Ο Κανσέλο δέχθηκε έντονη κριτική γι' αυτό και έτσι έτρεξε να το μαζέψει δίνοντας εξηγήσεις. Ο 29χρονος άσος έγραψε στα social media ότι δεν πρόκειται για οπαδούς αλλά για κάποιους που τον περιμένουν κάθε μέρα για να πάρουν φωτογραφίες και αυτόγραφα προκειμένου να τα πουλήσουν. Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: 

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!
LA LIGA

16:12 - 10.10.2023

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές της περασμένης σεζόν!

Τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα δεν «λένε» να τελειώσουν, αφού όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ισπανικής «Sport», οι «Μπλαουγκράνα» έχουν να αποπληρώσουν μια τεράστια οφειλή της τάξης των 207 εκατομμυρίων ευρώ για τις μεταγραφές των προηγούμενων ετών.

«Καταρχήν, δεν είναι φανς, είναι 20χρονα 'παιδιά' που είναι εκεί κάθε μέρα, είτε στην πόρτα του προπονητικού κέντρου είτε όταν είμαι με την κόρη μου στο πάρκο είτε σε ένα απλό δείπνο με την κοπέλα μου. Ζητούν αυτόγραφα σε χαρτί ή σε μπλουζάκια από τον παίκτη και μετά τα πουλάνε. Αυτό επαναλαμβάνεται κάθε μέρα, και πάντα από τους ίδιους ανθρώπους. Σε εσάς τους ανθρώπους που ασκείτε κριτική, πρώτα προσπαθήστε να μάθετε την πραγματικότητα της κατάστασης και μετά σχολιάστε, γιατί πάντα θα σέβομαι τους αληθινούς θαυμαστές».