Ο Κέβιν Τραπ το έβαλε στα πόδια στη θέα ενός γρύλλου και άφησε την αρραβωνιαστικιά του να... καθαρίσει
i

Τραπ/©Twitter

Ο Κέβιν Τραπ το έβαλε στα πόδια στη θέα ενός γρύλλου και άφησε την αρραβωνιαστικιά του να... καθαρίσει

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:27 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε μία δυσάρεστη συνάντηση στις διακοπές του.

Μία χαρά περνούσε στον Άγιο Βαρθολομαίο ο Κέβιν Τράπ με την αρραβωνιαστικιά του Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Ο διεθνής τερματοφύλακας επέλεξε το νησί της Καραϊβικής για να ξεκουραστεί και να ξεχάσει τι έγινε με την εθνική Γερμανίας στο Κατάρ πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη Bundesliga. Όμως την ωραία ατμόσφαιρα χάλασε ένας απρόσκλητος επισκέπτης. Ένας γρύλλος που έκανε τον Τραπ να «φρικάρει» και τελικά να το βάλει στα πόδια αφού δεν μπόρεσε να τον αντιμετωπίσει. 

Το περιστατικό κατέγραψε το διάσημο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret. Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ με την οποία ο Τράπ διατηρεί σχέση από το 2015. Η πανέμορφη Βραζιλιάνα προσπαθούσε να εμψυχώσει τον Κέβιν, ο οποίος κάποια στιγμή εκνευρίστηκε και επέλεξε την εύκολη λύση. Ο Τραπ μπορεί να είναι ατρόμητος κάτω από τα δοκάρια αλλά ηττήθηκε κατά κράτος από τον γρύλλο. 

Πάντως το ζευγάρι ξέχασε γρήγορα την ιστορία και μετά από λίγες ώρες πήγε στην παραλία για να περάσει καλά. Ο Τραπ επιστρέφει στις 3 Ιανουαρίου στην Άιντραχτ και στις 21 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Σάλκε στην επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος.