Επιστρέφει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Σεμπιαστάν Αλέ!
i

O Σεμπαστιάν Αλέ/instagram

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ ο Σεμπιαστάν Αλέ!

Sportal newsroom 14:16 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 20.12.2022

Μετά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, λόγω όγκου στα γεννητικά όργανα, τον επόμενο μήνα ο Σεμπαστιάν Αλέ θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ.

Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Σεμπαστιάν Αλέ, με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ να ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από τον Ιανουάριο.

Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:42 - 06.12.2022

Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)

Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας tiktoker συναντάει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και του ζητάει να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Χέντερσον να δίνει αρνητική απάντηση για λογαριασμό του μέσου της Ντόρτμουντ.

Το καλοκαίρι o 28χρονος φορ είχε διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά όργανα, γεγονός που σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις και φαίνεται, τελικά, πως ο Αλέ κερδίζει τη δύσκολη «μάχη» που έδωσε.

H αποθεραπεία του πηγαίνει βάσει πλάνου και όπως αναφέρει η «Bild» έχει «συμφωνηθεί πως θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ μετά την αλλαγή του χρόνου». Αρχικά, όπως είναι λογικό, το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση του 28χρονου επιθετικού.

H Ντόρτμουντ απέκτησε τον Αλέ το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Αγιαξ, καταβάλλοντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, μιας και ήθελε να καλύψει το κενό που άφησε στην επίθεσή της ο Ερλινγκ Χάαλαντ, μετά τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι. Εντούτοις, λόγω του σοβαρού προβλήματος που προέκυψε δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την ομάδα του Εντιν Τέρζιτς.