Ο Κωνσταντέλιας την είδε Μαραντόνα με την καλύτερη πάσα-ζογκλερικό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (vids)
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας & Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα/©Intime

Ο Κωνσταντέλιας την είδε Μαραντόνα με την καλύτερη πάσα-ζογκλερικό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (vids)

Sportal newsroom 09:25 - 20.02.2023

Με την τρομερή ενέργεια κι ασίστ που μοίρασε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, θύμισε σε μεγάλο βαθμό τον... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τρέλανε την Τούμπα και μαζί όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που παρακολούθησε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε μία από τις καλύτερες ασίστ που έχουμε δει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αφού ήταν εκτός μεγάλης περιοχής της ΑΕΚ πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε κανείς να του πάρει την μπάλα, έκανε τρία «γκελάκια» ξαπλωμένος στο χορτάρι και πάσαρε στον Νάρεϊ, με τον τελευταίο να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Κάτι τέτοιο όμως είχε κάνει πρώτος, ποιος άλλος... ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον «Θεό» του ποδοσφαίρου να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο όντας ξαπλωμένος στο χορτάρι στην εποχή που μεσουρανούσε στα γήπεδα.

Βέβαια στην περίπτωση του Κωνσταντέλια, ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω ενώ από την πάσα που έδωσε, ευτύχησε να γίνει και ασίστ για να μπει η συγκεκριμένη φάση στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου.