«Ο Κουρμπέλης η πρώτη μεταγραφή της Τραμπζονσπόρ» (vid)

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

«Ο Κουρμπέλης η πρώτη μεταγραφή της Τραμπζονσπόρ» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:14 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 31.05.2023

Το μεγάλο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «A Spor» μετέδωσε πως η Τραμπζονσπόρ συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ούτε μία μέρα δεν θα μείνει... άνεργος ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το τέλος της συνεργασίας τους, στην Τουρκία μεταδίδουν πως ο διεθνής αμυντικός χαφ συμφώνησε με την Τραμπζονσπόρ.

Το μεγάλο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «A Spor» φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ στη διαδικτυακή εκπομπή του για το μέλλον του 30χρονου μέσου. Με τον απεσταλμένο από την Τραπεζούντα, να μεταδίδει την πληροφορία πως ο Κουρμπέλης θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Τραμπζονσπόρ για το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κουρμπέλης φέρεται να έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίξουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Κουρμπέλης θα μεταβεί στην Τουρκία για τις υπογραφές αμέσως μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο ατζέντης του Κουρμπέλη θα μεριμνήσει για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και το ταξίδι του Κουρμπέλη θα σχετίζεται με τη μόνιμη εγκατάσταση του στην τουρκική πόλη.

Εκεί που ο πρώην πλέον αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θα είναι μόνος του, αφού θα συναντήσει τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη. Με τους δύο Έλληνες να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να πειστεί ο Κουρμπέλης να ενταχτεί στην Τραμπζονσπόρ.