«Μπαίνει» για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός, η στάση της Σλάβια Πράγας και το plan b του Παπαδημητρίου

Ο Λινγκρ σε μονομαχία με τον Μάγκνουσον.

«Μπαίνει» για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός, η στάση της Σλάβια Πράγας και το plan b του Παπαδημητρίου

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:36 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 31.05.2023

Στην Τσεχία κάνουν λόγο για την εκκίνηση των συζητήσεων για τη μεταγραφή του Όντρεϊ Λινγκρ, με τον Παναθηναϊκό και τη Σλάβια να έχουν σημείο επαφής.

Ο κύκλος των επαφών για τη μεταγραφή του Όντρεϊ Λινγκρ άνοιξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τσεχία. Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, με συγκεκριμένη πρόταση προς τη Σλάβια Πράγας και αναμένει την αντίδραση της.

Το ρεπορτάζ του Sportal αναφέρει πως το Τριφύλλι έχει αφήσει τις διερευνητικές προσεγγίσεις και έχει θέσει ποσά επί τάπητος για την απόκτηση του Λινγκρ. Η Σλάβια Πράγας προτιμά να διατηρήσει τον Λινγκρ στο δυναμικό της με νέο συμβόλαιο, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί κατηγορηματικά και να εμπλακεί σε σχετικές συζητήσεις. Αντίθετα, ο Λινγκρ έχει καταστήσει σαφές πως το τάιμινγκ είναι κατάλληλο για να φύγει.

Η συνεργασία της Σλάβια με τον Λινγκρ λήγει σε ένα χρόνο, στις 30 Ιουνίου του 2024. Οπότε, η διαπραγματευτική ισχύ της πρωταθλήτριας Τσεχίας δεν είναι ισχυρή, ούτε ανάλογη του Ιανουαρίου. Γιατί ο Λινγκρ από την Πρωτοχρονιά μπορεί να υπογράψει αλλού ως ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός έχει 15 μέρες για τις «3-4 μεταγραφές» του Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός έχει 15 μέρες για τις «3-4 μεταγραφές» του Αλαφούζου

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποδεικνύει πως έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του στις μεταγραφές και στις διαπραγματεύσεις, αλλά πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να υλοποιήσει τις εξαγγελίες του Αλαφούζου.

Τα χρήματα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός δεν έχουν «διαρρεύσει» στην Πράγα. Αυτό που τονίζεται είναι πως η Σλάβια παίρνει μέρος στις συνομιλίες με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η τσεχική ομάδα δεν είναι «ακατέβατη», αλλά προσδοκά να αποκομίσει το μεγαλύτερο κέρδος και αρχίζει από ψηλά. Με διαλλακτικότητα και με ρεαλισμό, στάση που δεν την διέκρινε τον Ιανουάριο.

Εξυπακούεται ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να κλείσει τον Λινγκρ με την πιο συμφέρουσα συμφωνία. Έχοντας ως σύμμαχο και τη θέληση του Τσέχου μεσοεπιθετικού να έρθει στην Αθήνα.

Πάντως, ο Λινγκρ δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τους «πράσινους». Ο νέος τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου τσεκάρει άλλον έναν επιτελικό μέσο, έχει σκιαγραφήσει το προφίλ του και είναι έτοιμος να τον προσεγγίσει, εφόσον «στραβώσει» κάτι με τον Λινγκρ.