«Θετικές οι συζητήσεις με Κουρμπέλη, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης

i

© Intime

«Θετικές οι συζητήσεις με Κουρμπέλη, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:05 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 30.05.2023

Νέο τουρκικό δημοσίευμα αναφέρεται στις συζητήσεις της Τραμπζονσπόρ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει ακόμη τα χέρια οι δύο πλευρές.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που είναι πλέον ελεύθερος, εξετάζει τις επιλογές που έχει, με τα δημοσιεύματα στην Τουρκία να συνεχίζονται.

Τα τουρκικά ΜΜΕ όχι απλά επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον 29χρονο αμυντικό μέσο, αλλά παρουσιάζουν σχεδόν βέβαιη τη μετακόμιση του στην Τραπεζούντα.

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, όντως η Τραμπζονσπόρ ασχολείται σοβαρά με τον διεθνή αμυντικό χαφ του «τριφυλλιού» και προσπαθεί να τον φέρει στην Τουρκία.

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:35 - 29.05.2023

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο στον Αλεξανδρόπουλο ότι δεν τον υπολογίζει. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με το... δικό του παιδί.

Αυτή τη φορά, έρχεται η «Fanatik» να επιβεβαιώσει πως προχωράει θετικά η υπόθεση του Κουρμπέλη για την τουρκική ομάδα. Η ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη… φλερτάρει έντονα τον 29χρονο μέσο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

«Η διοίκηση των μπορντό-μπλε, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κουρμπέλη και ότι όλα πάνε θετικά, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμα οριστική συμφωνία», σημειώνει χαρακτηριστικά το τουρκικό Μέσο. 

Η σιγουριά των Τούρκων για το «ναι» του Κουρμπέλη θα αποδειχτεί στις επόμενες ώρες, όταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γνωστοποιήσει την απόφαση του.