Ο Λούκας Ποντόλσκι κάνει... πλάκα στην Πολωνία! (vids)

Λούκας Ποντόλσκι

i

© Intime

Ο Λούκας Ποντόλσκι κάνει... πλάκα στην Πολωνία! (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:35 - 17.03.2023

Όσοι νομίζατε ότι ο Λούκας Ποντόλσκι έχει... κρεμάσει τα παπούτσια του κάνατε λάθος. Ο Γερμανός άσος συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε ηλικία 37 ετών, με τη φανέλα της Γκούρνικ Ζάμπζε.

«Παίζει ακόμα μπάλα ο Ποντόλσκι» θα ήταν η απορία οποιουδήποτε, αν του αναφέραμε πως ο πάλαι ποτέ διεθνής της εθνικής Γερμανίας κάνει... θαύματα με την Γκούρνικ Ζάμπε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου δεν έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να δεσπόζει, στα γήπεδα της Πολωνίας.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελούν τα γκολ που πέτυχε ο ίδιος, στην αναμέτρηση της ομάδας του εναντίον της Βίσλα Πλοτσκ, για την 25η αγωνιστική της Ekstraklasa SA. Πιο αναλυτικά, στο 61ο λεπτό του αγώνα εκτέλεσε φοβερά ένα φάουλ που κέρδισε ο σύλλογος του, στέλνοντας την μπάλα... συστημένη στα αντίπαλα δίχτυα.

Ακολούθησε το σκοράρισμα του στο 87', με τον επιθετικό να σουτάρει με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα. Μάλιστα, με αυτό το γκολ ήρθε το 3-2 των γηπεδούχων και έτσι εκείνος και οι συμπαίκτες του πήραν σημαντικό τρίποντο, ενόψει της προσπάθειας που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.