Ο μάνατζερ του Ρότα είναι ο... χαμένος δίδυμος αδελφός του σεφ Κουτσόπουλου
i

Κουτσόπουλος-Δημητριάδης/©printscreen instagram

Ο μάνατζερ του Ρότα είναι ο... χαμένος δίδυμος αδελφός του σεφ Κουτσόπουλου

Ανδρέας Σερεβέτας • 16:13 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Χρήστος Δημητριάδης, ο μάνατζερ του Λάζαρου Ρότα, μοιάζει αρκετά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ αλλά για φυσική ομοιότητα μεταξύ δύο ανθρώπων. Ο Λάζαρος Ρότα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το 2026 μετά τις φετινές του καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Ένωσης. Ο διεθνής αμυντικός ήταν φυσικά χαρούμενος για την εξέλιξη της υπόθεσης και πόζαρε μπροστά από τα τρόπαια για την απαραίτητη φωτογραφία μαζί με τον μάνατζερ του. Τον Χρήστο Δημητριάδη. 

Ο Ρότα είναι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης αλλά το μάτι πέφτει αναπόφευκτα στον Δημητριάδη. Γιατί; Λόγω της μεγάλης ομοιότητας του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τον διάσημο σεφ και κριτή της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής Masterchef. 

Ο Δημητριάδης μοιάζει στον Κουτσόπουλο σαν να είναι αδέλφια! Ο Ρότα έχει μπέιμπι face, είναι μοντέρνος και μοιάζει με τους παίκτες, που κρίνει καθημερινά ο κορυφαίος σεφ στο παιχνίδι. Ίσως μία αλλαγή του Κουτσόπουλου με τον Δημητριάδη και του Ρότα με κάποιον επίδοξο μάγειρα, έστω σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, να είναι ένα ωραίο happening. Επίσης ο Κουτσόπουλος μπορεί να εμφανίσει τον ατζέντη του Ρότα στην θέση του για να «τρελάνει» τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά. Τους άλλους κριτές, που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν χιούμορ. 

Ο Χρήστος Δημητριάδης φαίνεται ότι έχει ταλέντο στη «μαγειρική», αφού έφερε στο... πιάτο το νέο συμβόλαιο του Ρότα.