ΑΕΚ: «Έδεσε» Ρότα μέχρι και το 2026 – «Νιώθω σαν το σπίτι μου»

ΑΕΚ: «Έδεσε» Ρότα μέχρι και το 2026 – «Νιώθω σαν το σπίτι μου»

Κώστας Τσίλης 16:37 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 01.02.2023

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ρότα μέχρι και το 2026

Μπορεί ο Λάζαρος Ρότα να ήρθε ως ελεύθερος στην ΑΕΚ από την Φορτούνα Σιτάρντ τον Σεπτέμβρη του 2021 και να ήταν από τις πιο αθόρυβες μεταγραφικές κινήσεις. Όμως σ’ αυτόν τον 1,5 χρόνο με τα κιτρινόμαυρα έκανε τόσο ποδοσφαιρικό… θόρυβο, που ανάγκασε την Ένωση να προχωρήσει πρόωρα σε επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι και το 2026. Κάτι άλλωστε, που ο Ρότα κέρδισε με το «σπαθί».

Με τις εμφανίσεις του όχι απλώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αλμέιδα, αλλά κατάφερε να αφήσει και στον πάγκο έναν παίκτη της ποιότητας του Σιντιμπέ. Ενώ πλέον είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα. Και ήδη έχει μπει στο μπλοκάκι ουκ ολίγων σκάουτερς ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Αλμέιδα ξέρει πάντα και τι θέλει και τι δεν θέλει για την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

09:05 - 01.02.2023

Ο Αλμέιδα ξέρει πάντα και τι θέλει και τι δεν θέλει για την ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα με συγκεκριμένη στρατηγική και στα μεταγραφικά, έφτιαξε την ΑΕΚ που ανέβηκε κορυφή, αυτή ακολούθησε και τον Γενάρη και μ' αυτή θα συνεχίσει να πορεύεται. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

H AEK για Ρότα

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ρότα έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Λάζαρος Ρότα εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 47 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές» ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Για τον Ρότα αυτή η εξέλιξη ήταν σίγουρα και επιθυμία, αλλά και μεγάλη δικαίωση. Εξάλλου δεν κρύβει πως στην ΑΕΚ αισθάνεται πλέον σαν το σπίτι του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου και ελπίζω στα χρόνια που έρχονται να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες και τίτλους».

Πηγή: aekfc.gr