ΑΕΚ: Το πλάνο για την επιστροφή του Μοχαμάντι στην αγωνιστική δράση

Μιλάντ Μοχαμάντι

i

Μιλάντ Μοχαμάντι/©intime

ΑΕΚ: Το πλάνο για την επιστροφή του Μοχαμάντι στην αγωνιστική δράση

Κώστας Τσίλης 14:26 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 01.02.2023

Μετά τον Γκατσίνοβιτς και τον Ελίασον και ο Μοχαμάντι φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Για τον Ματίας Αλμέιδα η διαδικασία "επιστροφές από τραυματισμούς" ήταν μακράν αυτή που τον απασχολούσε και τον απασχολεί περισσότερο. Ήδη έχει δει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Νίκλας Ελίασον να έχουν επιστρέψει και σε φουλ ρυθμούς προπόνησης αλλά και στα παιχνίδια της ΑΕΚ. Και πλέον η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Μιλάντ Μοχαμάντι. Όμως και αυτός έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή. 

Ο Αλμέιδα ξέρει πάντα και τι θέλει και τι δεν θέλει για την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

09:05 - 01.02.2023

Ο Αλμέιδα ξέρει πάντα και τι θέλει και τι δεν θέλει για την ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα με συγκεκριμένη στρατηγική και στα μεταγραφικά, έφτιαξε την ΑΕΚ που ανέβηκε κορυφή, αυτή ακολούθησε και τον Γενάρη και μ' αυτή θα συνεχίσει να πορεύεται. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Ο Ιρανός ακραίος μπακ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά πλέον μέσα στο γήπεδο και όχι στο γυμναστήριο. Και ανεβάζοντας σταδιακά τους ρυθμούς της δουλειάς, σχεδόν επί καθημερινής βάσης. Αυτή την στιγμή η εκτίμηση που υπάρχει, είναι χρειάζεται ακόμα δέκα εως 15 ημέρες, μέχρι να μπορέσει να μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. 

Ουσιαστικά ο στόχος του Μοχαμάντι, είναι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, από τα μέσα του Φλεβάρη και μετά. Και αν μιλάμε για επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ο Ιρανός ακραίος μπακ έχει "σημαδέψει" το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα τέλη του μήνα.