«Ο Μαρσέλο έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα»
i

Μαρσέλο/ ©Intime

«Ο Μαρσέλο έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα»

Μακριά από τον Πειραιά φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσέλο, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει «σκούπα» στο ρόστερ του. Μετά την αποχώρηση των Μπόουλερ και Κούντε, ο επόμενος που θα συνεχίσει μακριά από του Ρέντη είναι ο Μαρσέλο. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής από τον Μίτσελ για το εκτός έδρας ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Ιωνικό και έριξε μέσω social media την «μπηχτή» του στον Ισπανό κόουτς με βίντεο που ανήρτησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «esmeraldino.com» ο Μαρσέλο θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο 34χρονος σούπερ σταρ έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του και να αποχωρήσει από τον Πειραιά.

«Ο Μαρσέλο αποφάσισε να επεκτείνει την καριέρα του στην Ευρώπη με συμβόλαιο ενός έτους στον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτή η συνεργασία να μην εκπληρωθεί μέχρι τέλους. Έχοντας παίξει ελάχιστα στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνς έχει ενημερωθεί ότι είναι ελεύθερος να αναζητήσει άλλη ομάδα σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο», αναφέρει το δημοσίευμα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα υπήρξε και δημοσίευμα που ανάφερε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ. Για να δούμε αν όντως θα γίνει κάτι τέτοιο.