Η Φλουμινένσε, η πρόταση στον Μαρσέλο και η απάντηση του Βραζιλιάνου
i

O Μαρσέλο / © Intime

Η Φλουμινένσε, η πρόταση στον Μαρσέλο και η απάντηση του Βραζιλιάνου

Sportal newsroom 00:08 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 05.01.2023

Τι αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία σχετικά με το μέλλον του Μαρσέλο.

Από τη μία η Αλ Νασρ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που φαίνεται πως θέλει να σμίξει και πάλι με τον φίλο του στη Σαουδική Αραβία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φίλος με τον Μαρσέλο και θέλει να τον φέρει και αυτόν στη Σαουδική Αραβία. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μισθό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ», ανέφερε σε σχετικό του tweet ο Κριστιάν Μπαέτα, δημοσιογράφος που καλύπτει νέα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Κι από την άλλη; Η επιμονή της Φλουμινένσε να πάρει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ πίσω στη χώρα του. Δημοσιογράφος της βραζιλιάνικης, O'Globo, o Μαρσέλο Νέβες, σε ρεπορτάζ του στη συγκεκριμένη εφημερίδα ανέφερε πως η Φλουμινένσε προσπαθεί να επαναπατρίσει τον Μαρσέλο.

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:40 - 02.01.2023

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα και ο μονόδρομος για αριστερό μπακ

Ο Μαρσέλο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως και ο αποκλεισμός του από τους 22 παίκτες της αποστολής για τον Ιωνικό είναι καθαρά απόφαση του Μίτσελ. Ενδεικτική των προθέσεων του Ισπανού για απόκτηση αριστερού μπακ τον Γενάρη.

Τονίζει μάλιστα πως οι προσπάθειες γίνονται εδώ και πολύ καιρό και πως η «Φλου» έχει σκοπό να δώσει στον παίκτη το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του, διάρκειας 1,5 χρόνου. Ωστόσο, όπως τονίζεται από την O'Globo, ο Μαρσέλο έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση γιατί επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Ο Μαρσέλο θέλει να μείνει στην Ευρώπη και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό. Αυτό απάντησε στη Φλουμινένσε: πως θέλει να εκπληρώσει όλη τη συμφωνία με το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό. Η επιστροφή στη Βραζιλία έχει αποκλειστεί», αναφέρει η O' Globo.