O Mατ Ντάρμπισιρ κάνει «comeback» στην Αγγλία (vid)
i

Ματ Ντάρμπισιρ / © Intime

O Mατ Ντάρμπισιρ κάνει «comeback» στην Αγγλία (vid)

Sportal newsroom 23:05 - 30.12.2022

Τι και αν κοντεύει τα 37; Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν φαίνεται να ετοιμάζει σύντομα την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο, με τον Βρετανό να ανακοινώνεται από ομάδα της Αγγλίας.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δεν εγκαταλείπει την «στρογγυλή θεά», παρά το γεγονός πως ο ίδιος κοντεύει να φτάσει 37 χρονών. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ετοιμάζει την επιστροφή του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πατρίδα του, όπου θα αγωνιστεί  για την ομάδα της Δ' κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, Μπράντφορντ Σίτι. Μάλιστα, το συμβόλαιο του έχει διάρκεια 18 μήνες και ως εκ τούτου ο ίδιος θα αγωνίζεται μέχρι τα... 38.

«Η Μπράντφορντ Σίτι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Premier League, Ματ Ντάρμπισιρ, με συμβόλαιο 18 μηνών. Ο έμπειρος επιθετικός θα καταφθάσει στο «University of Bradford Stadium» μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αφού συμφώνησε να φύγει από την ινδική Super League και την Νορθιστ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος ανέφερε: «Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι εδώ. Είμαι εδώ τώρα και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πέρασα τις καλύτερες στιγμές μου στο ποδόσφαιρο δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του Μαρκ Χάουτζ, όταν ήμασταν στη Μπλάκμπερν Ρόβερς, οπότε ανυπομονώ να είμαι ξανά μαζί του. Είχα την τύχη να παίξω στην Premier League και στο Champions League, οπότε θέλω να φέρω αυτήν την εμπειρία εδώ και να βοηθήσω την Μπράντφορντ Σίτι με όποιον τρόπο μπορώ», ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Ντάρμπισιρ θα ενταχθεί επίσημα στους Μπαντάμς στις 9 Ιανουαρίου 2023, αφού θα πρέπει πρώτα να λήξει το συμβόλαιο του στη Νορθιστ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός είναι γνώριμος στη χώρα μας από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο σέντερ φορ από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε καταφέρει σε 36 παιχνίδια να σκοράρει 15 γκολ, με το πιο αήμνηστο να είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.