Ο Μουρίνιο κατακεραυνώνει την ομάδα του: «Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στα αποδυτήρια»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Ο Μουρίνιο κατακεραυνώνει την ομάδα του: «Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στα αποδυτήρια»

Κώστας Τόπας 09:45 - 01.12.2023

Ο προπονητής της Ρόμα κατηγόρησε μέρος της ομάδας του για τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στη Σερβέτ (1-1).

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος μετά το 1-1 της ομάδας του με τη Σερβέτ και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ορισμένοι από τους παίκτες του είχαν υιοθετήσει μια «επιφανειακή προσέγγιση».

Η Ρόμα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο χάρη στον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά η Σερβέτ ισοφάρισε λίγο μετά την ανάπαυλα χάρη στον Κρις Μπέντια. Ο βαθμός αφήνει τη Ρόμα δεύτερη στον όμιλό της, δύο βαθμούς πίσω από τη Σλάβια Πράγας.

«Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έχω παίξει 150 αγώνες στο Champions League που είναι πολύ πιο σημαντικοί από αυτόν και το κίνητρό μου για αυτούς τους αγώνες ήταν πάντα η κορυφή. Φαίνεται ότι κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία παίζουν αυτά τα παιχνίδια με έναν τρόπο τόσο επιφανειακό», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

«Είναι πάντα οι ίδιοι που μένουν συγκεντρωμένοι για τα 90 λεπτά και δεν χρειάζεται να τους αναφέρω. Στη συνέχεια, υπάρχουν παίκτες που έχουν μια ελαφρώς επιφανειακή προσέγγιση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάμερα στα αποδυτήρια», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Εάν η Ρόμα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο, θα μπει στα πλέι οφ για μια θέση στους «16». «Δεν νομίζω ότι το να είσαι στα πλέι οφ είναι καταστροφή», είπε ο Μουρίνιο. «Προφανώς θα είναι δύσκολο, αλλά είναι επίσης κίνητρο... θα έχουμε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά σε έναν γεμάτο Ολυμπιακό». Η Ρόμα θα υποδεχθεί την τελευταία ομάδα τη Σερίφ Τιρασπόλ στον τελευταίο τους αγώνα των ομίλων, ενώ η τρίτη Σερβέτ επισκέπτεται την Πράγα πριν πέσει στο Conference League.