Δύσκολη νίκη της Ρόμα επί της Ουντίνεζε με... κεφάτο Ντιμπάλα

Δύσκολη νίκη της Ρόμα επί της Ουντίνεζε με... κεφάτο Ντιμπάλα

Δημήτρης Χούπης 20:58 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 26.11.2023

Η Ρόμα πήρε δύσκολη νίκη επί της Ουντινέζε με 3-1, έχοντας τον Ντιμπάλα σε τρελά κέφια, αφού έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο.

Ο Ντιμπάλα είχε κέφια και η Ρόμα επικράτησε δύσκολα της Ουντινέζε με 3-1 για τη 13η αγωνιστική της Serie A

Στο πρώτο μέρος η Ρόμα είχε την μπάλα στα πόδια της περισσότερη ώρα, αλλά αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Πρώτη γκολ βρήκε η ομάδα της Ρώμης, με τον Μαντσίνι με τη συμπλήρωση των είκοσι λεπτών. Ο Ιταλός αμυντικός μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα έκανε με κεφαλιά το 1-0 για τη Ρόμα

Στη συνέχεια η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και μπήκε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος όμως η Ουντινέζε μπήκε καλύτερα και ισοφάρισε με τον Τοβέν στο 57'. Ο Γάλλος επιθετικός μετά από σέντρα του Παγιέρο έκανε με κεφαλιά το 1-1. Δέκα λεπτά μετά ο ίδιος δέχτηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν φάνηκε να «συγκινείται» ιδιαίτερα. 

Στο 82ο λεπτό ο Ντιμπάλα μετά από την ασίστ που έβγαλε στο πρώτο τέρμα, πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ρόμα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με ένα ωραίο σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-1 και ο Ελ Σαραουί στο 90' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ