Το τατού του Ζοσέ Μουρίνιο που δεν μπορεί να το έχει κανένας άλλος στον κόσμο!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

PrtScr

Το τατού του Ζοσέ Μουρίνιο που δεν μπορεί να το έχει κανένας άλλος στον κόσμο!

Κώστας Τόπας 11:23 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 24.11.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League και το Conference League και θέλησε να αποτυπώσει στο σώμα του αυτό το ρεκόρ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αφέθηκε για άλλη μια φορά στα χέρια του διάσημου καλλιτέχνη τατουάζ, Αλμπέρτο Μαρτσάρι για να κάνει ένα περίφημο τατουάζ με τα ευρωπαϊκά του κύπελλα.

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των ανθρώπων της Ρώμης με ώθησε να το κάνω. Σκέφτηκα κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα τιμούσε όλους τους συλλόγους με τους οποίους κέρδισα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα ήθελα ένα μοναδικό τατουάζ γιατί, μέχρι τώρα, είμαι ο μόνος που μπορώ να το έχω», εξήγησε ο «Μου» όταν έκανε το τατουάζ μετά την κατάκτηση του Conference League με τη Ρόμα.

Ο 60χρονος Πορτογάλος προπονητής κέρδισε το Champions League με την Πόρτο το 2004, με την Ίντερ το 2010, το Europa League με την Πόρτο το 2003 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2017 και το Europa Conference League με τη Ρόμα το 2023.

Ετσι, ο «Special One» «χτύπησε» τατουάζ τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες που έχει κατακτήσει και σε κάθε μία από τις κούπες υπάρχουν τα χρώματα των ομάδων με τις οποίες τις κατέκτησε.