Λουκάκου και Τσέλσι φαίνεται να βρήκαν τη χρυσή τομή για τη λύση συμβολαίου του Βέλγου

Ρομέλου Λουκάκου

i

©printscreen

Λουκάκου και Τσέλσι φαίνεται να βρήκαν τη χρυσή τομή για τη λύση συμβολαίου του Βέλγου

Ιάσονας Τσίλης 16:45 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 22.11.2023

Η Τσέλσι και ο Ρομέλου Λουκάκου φημολογούνται ότι έχουν μια άτυπη συμφωνία, επιτρέποντας στον επιθετικό να φύγει οριστικά από τον σύλλογο έναντι μειωμένης αμοιβής περίπου 44 εκατομμυρίων δολαρίων, παρά την αρχική του μεταγραφή-ρεκόρ.

Έχει αποκαλυφθεί ότι ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός στη Ρόμα, μπορεί να έχει μια ανεπίσημη ρήτρα αποδέσμευσης που θα μπορούσε να διευκολύνει την οριστική αποχώρησή του από την Τσέλσι με λιγότερα χρήματα.

Ο Λουκάκου, ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι το 2021 για μια σημαντική αμοιβή σχεδόν 25 εκατομμυρίων, αντιμετώπισε δυσκολίες και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έκτοτε, δόθηκε δανεικός σε δύο περιπτώσεις.

Ο 30χρονος επιθετικός βρήκε τον ρυθμό του στη Ρόμα και σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας πετύχει εννέα γκολ σε 14 εμφανίσεις στη Serie A. Η Τσέλσι φέρεται να είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του Λουκάκου και πηγές αναφέρουν την ύπαρξη μιας άτυπης συμφωνίας, που θα επιτρέψει στον παίκτη να φύγει έναντι αμοιβής, σημαντικά χαμηλότερης από το αρχικό ποσό μεταγραφής.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι εκπρόσωποι της Τσέλσι και οι αντίστοιχοι του Λουκάκου, έχουν συνάψει «συμφωνία κυρίων».

Παρόλο που δεν πρόκειται για συμβατική ρήτρα αποδέσμευσης, αυτή η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των δύο πλευρών, δείχνει μια θέληση από κοινού να βρεθεί λύση, με τον Λουκάκου να έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από την Τσέλσι για περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.