Ο Μπαλτάκος ζήτησε από τον Τσέφεριν να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε!

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

Ο Μπαλτάκος ζήτησε από τον Τσέφεριν να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε!

Sportal newsroom 18:45 - 30.03.2023

Να κάνει έρευνα για τον διαιτητή που φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Μπένετ, ζήτησε ο Τάκης Μπαλτάκος από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με επιστολή του.

Ένα από τα αξιοπερίεργα περιστατικά που φέρεται να έλαβε χώρα στη συνάντηση των «6» στο Γουδί σύμφωνα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Μπένετ έδειξε μηνύματα από έναν διαιτητή που αυτοπροτεινόταν ώστε να σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που έχει οριστεί για τις 5 Απριλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με ενημέρωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να κάνει έρευνα επί του εν λόγω θέματος, επισημαίνοντας τη σημασία διαλεύκανσης της συγκεκριμένης υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των playoffs».