ΕΠΟ: Αποφασίζει για την καταγγελία όσων έγιναν στη συνάντηση των «6» η Εκτελεστική Επιτροπή

ΕΠΟ

i

© intime

ΕΠΟ: Αποφασίζει για την καταγγελία όσων έγιναν στη συνάντηση των «6» η Εκτελεστική Επιτροπή

Sportal newsroom 18:08 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 30.03.2023

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι τη Δευτέρα (3/4) θα ζητήσει το πράσινο φως από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ώστε να μεταφέρει σε FIFA και UEFA όσα έγιναν στη συνάντηση των «6».

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (3/4) θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με θέμα συζήτησης την εξουσιοδότηση στον Τάκη Μπαλτάκο, ώστε να μπορέσει να καταγγείλει τα όσα έγιναν στη συνάντηση των «6» στου Γουδί.

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 30.03.2023

Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών: «Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι, ανίκανοι και πρέπει να πάνε σπίτια τους»

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή τη δυσαρέσκειά του για τους ορισμούς των διαιτητών στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Δευτέρα 03/04/2023 θα συνέλθει η Ε.Ε. της ΕΠΟ, με μόνο θέμα την παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο, για την διενέργεια όλων των προβλεπόμενων ενεργειών, ώστε τα γεγονότα της Δευτέρας 27/03/2023 να παρουσιαστούν για ποινική, πειθαρχική και αστική αξιολόγηση ενώπιον όλων των αρμόδιων εθνικών και υπερεθνικών αρχών».

Αλαφούζος: «Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες αλλά δεν αντιμετωπίζουν την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια απέφευγε συστηματικά τις ποδοσφαιρικές τοποθετήσεις.

Μετά τη συνάντηση με τον Μπένετ και τον Μπαλτάκο την περασμένη Δευτέρα και τους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε κι έκανε λόγο γι' αλητεία!

«Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA , αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στην πρόσφατη συνάντηση στην ΕΠΟ δεν ανέβασε τους τόνους. Τόνισε ότι θα πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές, ελίτ ή πρώτης κατηγορίας, όχι όμως φαινόμενα τύπου Νταμπάνοβιτς, ενώ για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή, ήταν ξεκάθαρος. Ανέφερε ότι αν αλλοιωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα, τότε ο Μπένετ θα πρέπει να παραιτηθεί.

Είναι προφανές, πάντως, ότι για να πάρει θέση ο Αλαφούζος, που εδώ και χρόνια απείχε από ανάλογες τοποθετήσεις και να κάνει ένα αιχμηρό τιτίβισμα, υπάρχουν καταστάσεις που βλέπει ότι δεν αλλάζουν προς τα καλύτερο κι έχει αντιληφθεί σκηνικά που εξακολουθούν να είναι ενάντια στις συνθήκες ενός υγιούς ανταγωνισμού.

Με το τιτίβισμα ο Αλαφούζος σχολίασε και την κίνηση του Μητσοτάκη να επικοινωνήσει με τον Τσέφεριν και να ζητήσει ελίτ διαιτητές, αλλά ο ίδιος δεν είναι αισιόδοξος. Στα δέκα και πλέον χρόνια ενασχόλησης με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, έχει δει πάρα πολλά...