Ο Νεϊμάρ και η Τζέσικα Τουρίνι ανεβάζουν το θερμόμετρο στη Βραζιλία (vid,pics)
i

Τουρίνι/©Twitter

Ο Νεϊμάρ και η Τζέσικα Τουρίνι ανεβάζουν το θερμόμετρο στη Βραζιλία (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:31 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι Βραζιλιάνοι ψάχνουν εναγωνίως στοιχεία που επισημοποιούν τη σχέση τους.

Ο Νεϊμάρ είναι λάτρης της διασκέδασης και των όμορφων γυναικών. Έχει απασχολήσει κατά καιρούς την κοινή γνώμη με τις κατακτήσεις του. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως μπήκε στη ζωή του η Τζέσικα Τουρίνι. To 30χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία. Οι συμπατριώτες τους έχουν προς το παρόν μόνο ενδείξεις για τη σχέση τους καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Παρί και της «σελεσάο» είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του και κυρίως στις δημόσιες εμφανίσεις.    

Η χθεσινή φωτογραφία της Τουρίνι από το Παρίσι αναζωπύρωσε τις φήμες. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το διάσημο μοντέλο πήγε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον Νεϊμάρ. Ωστόσο και στο παρελθόν βρέθηκε στην πόλη του φωτός λόγω του επαγγέλματος της. Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι έχουν «τρελαθεί» γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν με στοιχεία το ειδύλλιο. 

Η Τουρίνι φρόντισε με αναρτήσεις της να θολώσει τα νερά. Φωτογραφήθηκε στο Παρίσι να απολαμβάνει τον καφέ της χωρίς παρέα. Στη συνέχεια φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα και έγραψε ότι θα έβγαινε με τις φίλες της για νυχτερινή διασκέδαση. 

Ο Νεϊμάρ δεν υπήρχε σε καμία φωτογραφία. Όταν όμως η Τουρίνι βρέθηκε στο Κατάρ για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της εθνικής Βραζιλίας, φόρεσε τη φανέλα με την υπογραφή του άσου της «σελεσάο». 

Η Τουρίνι λατρεύει το Παρίσι και το έχει επισκεφθεί πολλές φορές. Τώρα φαίνεται πως δεν την ελκύει μόνο ο πύργος του Άιφελ. 

Να δούμε αν θα είναι η γυναίκα που θα βάλει τον Νεϊμάρ στον ίσιο δρόμο... Πολλές έχουν αποτύχει στο παρελθόν.