Υποψίες για τον Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε σε ένα λεπτό για να κάνει Πρωτοχρονιά στη Βραζιλία (vid)
i

Νεϊμάρ/PrtScr

Υποψίες για τον Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε σε ένα λεπτό για να κάνει Πρωτοχρονιά στη Βραζιλία (vid)

Κώστας Τόπας 10:53 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 30.12.2022

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ αντίκρισε... επίτηδες δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με το Στρασβούργο, ώστε να επιστρέψει στη Βραζιλία για Πρωτοχρονιά.

Κόντρα στο Στρασβούργο, ο Βραζιλιάνος αστέρας, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μία... βουτιά που έκανε εντός περιοχής, προσπαθώντας να πάρει πέναλτι. Ετσι έφτασε τις πέντε κόκκινες κάρτες από το ντεμπούτο του στη Ligue 1. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει περισσότερες από το 2017 έως σήμερα.

Ο Νεϊμάρ, μετά την αποβολή του, δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λανς, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιανουαρίου. 

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ πήρε επίτηδες τις κάρτες για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βραζιλία τις επόμενες ημέρες και να κάνει εκεί Πρωτοχρονιά!

Αυτό που φέρεται να έκανε ο Νεϊμάρ για να επιστρέψει στην πατρίδα του για Πρωτοχρονιά, το είχε κάνει πρώτος ο Μαϊκόν

«Μου είχαν πει ότι στον προτελευταίο αγώνα πριν τα Χριστούγεννα….ο Μαικόν συμπληρώνει πάντα πέντε κίτρινες κάρτες για να τιμωρηθεί και να φύγει διακοπές στην Βραζιλία νωρίτερα. Πριν από το συγκεκριμένο ματς στην Σιένα, είχε τέσσερις και πίστεψα ότι ήταν αλήθεια. Του είπα… -Πρόσεξε, αν πάρεις κίτρινη δεν πρόκειται να φύγεις νωρίτερα διακοπές. Μου απάντησε… -Αν βάλω και ένα γκολ?? Και επειδή ήξερα ότι μπορούσε να βάλει ένα, του είπα θα φύγεις αν βάλεις δύο. Σκοράρει ένα γκολ, το ματς είναι στο 1-1 και στο 80’ βάζει και δεύτερο γκολ και δίνει τη νίκη. Έφυγε στην κερκίδα, έβγαλε και την φανέλα, πήρε την κάρτα, έφυγε νωρίτερα για Βραζιλία και του έδωσα και λίγες έξτρα μέρες», είχε πει παλαιότερα ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Μαϊκόν.