Ο Ντάνι Άλβες το παραδέχτηκε: «Ναι, είχα ερωτική επαφή με την 23χρονη»

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Ο Ντάνι Άλβες το παραδέχτηκε: «Ναι, είχα ερωτική επαφή με την 23χρονη»

Sportal newsroom 17:39 - 17.04.2023

Μετά από τέσσερις μήνες, ο Ντάνι Άλβες παραδέχθηκε πως τελικά είχε ερωτική επαφή με την 27χρονη και πως το έκρυβε τόσο καιρό για να προστατέψει τον γάμο του.

Την πέμπτη του κατάθεση αναφορικά με την υπόθεση της 23χρονης κλήθηκε να δώσει ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος μετά από τέσσερεις μήνες παραδέχθηκε πως τελικά υπήρξε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα. Όπως υποστήριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής, πράγματι οι δύο τους συνευρέθηκαν ερωτικά, ωστόσο αυτό συνέβη μετά από συναίνεση της καταγγέλλουσας. 

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως είπε ψέματα, ο ίδιος επανέλαβε ενώπιον του δικαστή, σύμφωνα με την «El Pais», πως ο λόγος πίσω από αυτό ήταν ότι ήθελε να προστατέψει τον γάμο του με τη Χοάνα Σανθ και να αποκρύψει γι' αυτόν τον λόγο την απιστία του. Παράλληλα, αναφορά έγινε και στην καταγγελία της 23χρονης, η οποία όπως τονίστηκε προέκυψε από αντίδραση του φερόμενου θύματος.

Σύμφωνα με τους συνήγορους υπεράσπισης του Άλβες η 23χρονη κατήγγειλε τον παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα ως αντίδραση για το γεγονός πως εκείνος δεν της έδωσε την προσοχή που ήθελε μετά το τέλος της συνεύρεσης και της ζήτησε να μην φύγουν παρέα από τις τουαλέτες του κλαμπ.