Ο Ντι Μαρία και ο Παρέδες επέστρεψαν στο Τορίνο (vids)
i

Ντι Μαρία-Παρέδες/©Twitter

Ο Ντι Μαρία και ο Παρέδες επέστρεψαν στο Τορίνο (vids)

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:23 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για την καθυστερημένη επανένταξη στην ομάδα.

Πριν από λίγες ώρες ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Λεάντρο Παρέδες επέστρεψαν στην Ιταλία και στο Τορίνο για να ενσωματωθούν στη Γιουβέντους. Οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές με την εθνική ομάδα της Αργεντινής ξεκουράστηκαν στην χώρα τους και πέρασαν υπέροχα μετά το θρίαμβο στο Κατάρ. 

Ο Ντι Μαρία πρόλαβε να υπογράψει κάποια αυτόγραφα κατά τη έξοδο του από το αεροδρόμιο. 

Ακολούθως οι δύο παίκτες κατευθύνθηκαν προς το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους. 

Εκεί τους περίμενε ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο αρχηγός της ομάδας. Έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία και ο Μπονούτσι έγραψε: «Καλώς ήρθατε πίσω πρωταθλητές.»

Ωστόσο η επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών στην Ιταλία σήμερα, στις 2 Ιανουαρίου, δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Γιουβέντους. Έκαναν τη σύγκριση με τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έπαιξε επίσης τον τελικό του Μουντιάλ αλλά ενσωματώθηκε στη Γιουβέντους στις 30 Δεκεμβρίου. Προφανώς οι οπαδοί παρακολούθησαν τις εικόνες από τα πάρτι, που συμμετείχαν ο Παρέδες και ο Ντι Μαρία και θεωρούν ότι οι πανηγυρισμοί και οι εορτασμοί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ κράτησαν περισσότερο διάστημα από όσο έπρεπε. 

Γενικώς οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσφορά των δύο παικτών. Αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Παρέδες ως δανεικός για ένα χρόνο και ο Ντι Μαρία με κανονική μεταγραφή. Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τον όμιλο του Champions League και είναι τρίτη στη Serie A. Με διαφορά 10 βαθμών από την πρωτοπόρο Νάπολι. 

Την Τετάρτη η Γιουβέντους δίνει το πρώτο της ματς μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Εκτός έδρας με αντίπαλο την Κρεμονέζε και ακολουθεί το Σάββατο η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Οι οπαδοί πιέζουν με τον τρόπο τους τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βάλει στην βασική ενδεκάδα τον Παρέδες και τον Ντι Μαρία. Όμως ο Ιταλός τεχνικός θα διαπιστώσει σήμερα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές, που τα έδωσαν όλα στην πατρίδα τους, διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσης.