Ο Ντιμπάλα πρώτα πλήγωσε και μετά εξέφρασε το σεβασμό του προς τους φίλους της Γιουβέντους

Πάολο Ντιμπάλα

i

© instagram.com/paulodybala

Ο Ντιμπάλα πρώτα πλήγωσε και μετά εξέφρασε το σεβασμό του προς τους φίλους της Γιουβέντους

Πάνος Μαλακτάρης • 17:26 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Πάολο Ντιμπάλα δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Γιουβέντους, με τον ίδιο να απαντά με ιδιαίτερα κομψό τρόπο στους επικριτές του αναφορικά με την όλη στάση του

Η αναμέτρηση του Ολίμπικο έχει μόλις ολοκληρωθεί. Η Ρόμα έχει επικρατήσει της «γηραιάς κυρίας» με 1-0 με το γκολ του Μαντσίνι στο 63ο λεπτό μετά από ασίστ του Κριστάντε, και το γήπεδο «φλέγεται». Ο Πάολο Ντιμπάλα πανηγυρίζει χαμογελαστός με τους συμπαίκτες του, χωρίς ακρότητες. Ωστόσο όπως πολλές άλλες φορές στο παρελθόν έχει συμβεί, ο κόσμος της πρώην ομάδας του δε το πήρε με καλό μάτι. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο Αργεντινός γέμισαν με οργισμένα σχόλια οπαδών της Γιούβε. Υβριστικά, στοχοποιώντας το νεαρό παίκτη ότι δε σεβάστηκα τα χρόνια που πέρασε στο Τορίνο, μαζί με όλα τα κλασικά που ακούγονται σε παρόμοιες περιπτώσεις. 

Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω ενός γκρουπ συνομιλίας στο Telegram στο οποίο είναι διαχειριστής, όπως μαθαίνουμε σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα. Δήλωσε λοιπόν σχετικά ο Ντιμπάλα: «Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς, και για μένα δύσκολο είναι. Τώρα πλέον όμως παίζω σε άλλη ομάδα, με άλλους συμπαίκτες, τους οποίους και οφείλω να σέβομαι. Δεν είναι ποτέ εύκολο το να νικάς και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το αποψινό αποτέλεσμα. Ο σεβασμός από μέρους μου θα υπάρχει πάντα απέναντί σας, μην παρασύρεστε από τα social media. Δεν πανηγύρισα το γκολ, ούτε πήγα να πανηγυρίσω μπροστά σε κανέναν. Πανηγύρισα απλώς μια νίκη με τους συμπαίκτες μου. Λυπάμαι που το βλέπετε έτσι, στέλνω σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά. Σας αγαπώ».

Σίγουρα μια ιδιαίτερα λεπτή κατάσταση την οποία ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα αποφάσισε να αντιμετωπίσει με μεγάλη δόση ωριμότητας. Και μια υπενθύμιση προς όλους (μας) πως ο αθλητισμός έχει εδώ και χρόνια πάψει να είναι ρομαντικός, οι παίκτες είναι επαγγελματίες και οι μετακινήσεις από τη μία ομάδα στην άλλη απλά μέρος της δουλειάς τους.