Γεωργιανός καταζητούμενος στην Ελλάδα συνελήφθη στη Νάπολη γιατί πήγε να δει τον Κβαρατσκέλια

Κβαρατσκέλια και Οσίμεν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images/Ideal Images

Γεωργιανός καταζητούμενος στην Ελλάδα συνελήφθη στη Νάπολη γιατί πήγε να δει τον Κβαρατσκέλια

Sportal newsroom 18:14 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 04.03.2023

Ένας Γεωργιανός που ήταν καταζητούμενος στην Ελλάδα συνελήφθη στη Νάπολη γιατί πήγε να δει τον Κβαρατσκέλια, να αγωνίζεται.

Ένας Γεωργιανός καταζητούμενος συνελήφθη χθες (3/3) στη Νάπολη, γιατί πήγε να δει τον Κβαρατσκέλια, να αγωνίζεται. Συγκεκριμένα ο Ιρακλί Ναριμανίτζε ήταν καταζητούμενος στην Ελλάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παρόλα αυτά πήρε την απόφαση να πάει να δει τον συμπατριώτη του να παίζει με την ομάδα της Νάπολι εναντίον της Λάτσιο.

Αυτό μάλιστα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του από τις ιταλικές Αρχές. Ο 38χρονος ξεκίνησε από την Τιφλίδα με ιδιωτικό τζετ με προορισμό τη Νάπολη. Ο Γεωργιανός είχε αναγνωριστεί από τις Αρχές κατά τη διάρκεια της πτήσης του, ο οποίος μάλιστα είχε πάρει το διαβατήριό του μία μέρα πριν φτάσει στην πόλη της Νότιας Ιταλίας. 

Παρόλα αυτά λίγο πριν μπει στο γήπεδο η ιταλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του. Η επιχείρηση έγινε σε συνεννόηση με την αστυνομία της Ρώμης, αλλά και της παράπλευρης ελληνικής υπηρεσίας. 

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια τη φετινή σεζόν κάνει... παπάδες με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Συγκεκριμένα ο Γεωργιανός σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώδεκα γκολ και 13 ασίστ, ενώ μαζί με τον Βίκτορ Οσίμεν έχουν φτιάξει ένα από τα πιο «καυτά» δίδυμα τη φετινή χρονιά στην Ευρώπη. Όπως είναι λογικό έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών «μεγάλων», αλλά ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» έχει τονίσει αρκετές φορές, ότι ο Γεωργιανός θα μείνει για αρκετό καιρό στη Νάπολι, ειδικά μάλιστα αν κατακτήσει και το πρωτάθλημα, που όπως φαίνεται δύσκολα θα το χάσει.