Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση με εγκαλούμενους τους διαιτητές του αγώνα με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

Ολυμπιακός - ΑΕΚ/©Intime

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση με εγκαλούμενους τους διαιτητές του αγώνα με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 14:46 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 10.01.2024

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση, με την οποία όπως τόνισε «καταγγέλλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος».

Οπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Προ ολίγης ώρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ενώπιον της εισαγγελίας Πειραιώς μήνυση με την οποία καταγγέλλονται τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος, όπου ορίζεται ότι όποιος επηρεάζει με παράνομες ενέργειες το αποτέλεσμα αγώνος που συμπεριλαμβάνεται σε στοιχηματική διοργάνωση τιμωρείται με φυλάκιση. Η μήνυση είναι κατά των Μπαλτάκου, Φρόιτφελντ, Μάνταλου, Μαφιέλκα και κατά των δύο βοηθών του Μαφιέλκα.

Και κατά του Κρίστιαν Μίχελ, του VAR. Και του Ανδρέα Μεϊντάνα, διαιτητή της ΕΠΣ Αχαϊας. Αναλύουμε πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο πρώτου βαθμού επέλεξε έναν διαιτητή από τη Σλοβακία και βοηθούς και vAR από την ίδια χώρα, από πρωτάθλημα όπου βοά το στήσιμο αγώνων. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με βοήθησε να ανακαλύψουμε όσα καταγγείλαμε στον εισαγγελέα.

Στη μήνυσή μας πως αυτή η εγκληματική συμμορία με δόλο α' βαθμού επέλεξαν έναν διαιτητή, βοηθούς και VAR από τη Σλοβακία, από ένα πρωτάθλημα που βοά παγκοσμίως στήσιμο των ποδοσφαιρικών αγώνων. Επέλεξαν έναν διαιτητή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατ' επανάληψη στην ίδια του τη χώρα ότι δωροδοκείται για να διαιτητεύει αγώνες που περιλαμβάνονται στο στοίχημα και να επιφέρει αποτελέσματα που ο ίδιος επιθυμεί», ανέφερε συγκεκριμένα.