Η επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου στη Λεωφόρο

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος/©Intime

Η επιστροφή του Αλεξανδρόπουλου στη Λεωφόρο

Διονύσης Βερβελές 11:15 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 10.01.2024

Είναι πιθανή η συμμετοχή του Έλληνα χαφ στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού απόψε…

Απέναντι στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Ολυμπιακός απόψε, ματς το οποίο «ανοίγει» το ζευγάρι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος στη Λεωφόρο, όμως, θα είναι χωρίς κόσμο αφού το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των μέτρων της Κυβέρνησης.

Το αποψινό παιχνίδι θα αποτελέσει και την επιστροφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Λεωφόρο, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ως αντίπαλος στην έδρα των «πρασίνων». Μάλιστα είναι ένα ματς στο οποίο ο Έλληνας χαφ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αλεξανδρόπουλο, χωρίς όμως να έχει δείξει και πολλά στην τελευταία προπόνηση. Και αν και με την ΑΕΚ υπήρξε σκέψη για σύστημα με τρεις χαφ, δεν αποκλείεται να μείνει στο ίδιο σύστημα και ο Αλεξανδρόπουλος να μπει στο αρχικό σχήμα αντί του Καμαρά.

Ούτε ένα ημίχρονο με Καρβαλιάλ

Ο Αλεξανδρόπουλος από την ημέρα που ανέλαβε ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει παίξει ούτε ένα ημίχρονο σε σύνολο πέντε αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη! Δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο τεχνικό ο Έλληνας χαφ και είναι κάτι που συζητείται…

Αναλυτικά, στο πρώτο ματς του Καρβαλιάλ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο έπαιξε για 17 λεπτά στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. Από εκεί και πέρα για το πρωτάθλημα της Super League με τον Πανσερραϊκό μπήκε αλλαγή στο 90', στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δεν έπαιξε καθόλου, κόντρα στη Λαμία μπήκε στο γήπεδο στο 81' και την περασμένη Κυριακή με την ΑΕΚ στο 83'. Με τον Μαρτίνεθ έπαιζε περισσότερο ο διεθνής μέσος που ελπίζει πως θα πάρει την ευκαιρία κόντρα στην πρώην ομάδα του και θα δείξει μάλιστα και τις ικανότητές του…