«Ο Ουάρντα ζήτησε να αποχωρήσει από την Ανόρθωση»
i

Ο Ουάρντα / © Twitter

«Ο Ουάρντα ζήτησε να αποχωρήσει από την Ανόρθωση»

Sportal newsroom 23:53 - 19.12.2022

Την αποχώρηση του από την Ανόρθωση φέρεται να επιθυμεί ο Αμρ Ουάρντα. Ποια είναι η θέση της κυπριακής ομάδας.

Σημαντικές εξελίξεις με Αμρ Ουάρντα και Ανόρθωση! Όπως αναφέρουν οι Κύπριοι, ο Αιγύπτιος άσος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως τα πράγματα δεν είναι απλά λόγω του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το kerkida.net, το γεγονός ότι δεν έχει πάει καλά τη φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την επιλογή του Σίσκο Μουνιόθ να τον αφήσει εκτός με τον ΑΠΟΕΛ, έφεραν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στο σημείο να πάρει την απόφαση να ζητήσει από τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου να φύγει.

Απίστευτα πράγματα στην Αυστραλία: Οπαδοί έκαναν «ντου» και χτύπησαν με κουβά τερματοφύλακα (vid)
REST OF THE WORLD

12:00 - 17.12.2022

Απίστευτα πράγματα στην Αυστραλία: Οπαδοί έκαναν «ντου» και χτύπησαν με κουβά τερματοφύλακα (vid)

Στο ντέρμπι μεταξύ Μέλμπουρν Βίκτορι και Μέλμπουρν Σίτι, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν τον κίπερ της αντίπαλης ομάδας.

Από την πλευρά της Ανόρθωσης, οι άνθρωποι του κλαμπ μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Ουάρντα, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, αλλά πρόθεση τους είναι να συζητήσουν μαζί του ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Σε περίπτωση που ο Αιγύπτιος είναι αποφασισμένος, η κυπριακή ομάδα δεν σκοπεύει να τον κρατήσει με το ζόρι, όμως επειδή υπάρχει συμβόλαιο που «δένει» τις δύο πλευρές, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να καταβάλει το αντίστοιχο οικονομικό αντίτοιμο για να μείνει ελεύθερος.