Ο Πάλμα μέσα από τους αριθμούς
i

Λουίς Πάλμα/©Intime

Ο Πάλμα μέσα από τους αριθμούς

Η στατιστική απεικόνιση του 23χρονου επιθετικού, Λουίς Πάλμα που εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη του Άρη.

Ο Λούις Πάλμα εξελίσσεται σε έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του ρόστερ του Άρη και το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα που παρουσίασε σήμερα η Super League παρουσιάζοντας μιας κάρτα με την στατιστική απεικόνιση του νεαρού από τις Ονδούρες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Πάλμα: «Είμαι ένα αγόρι 22 ετών με μεγάλα όνειρα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:16 - 24.11.2022

Πάλμα: «Είμαι ένα αγόρι 22 ετών με μεγάλα όνειρα»

Ο MVP για τον μήνα Νοέμβριο στη Super League, Λούις Πάλμα μίλησε στην ιστοσελίδα «Diez» της πατρίδας του κάνοντας ένα πρώτο απολογισμό της σεζόν, της δικής του παρουσίας, αλλά αναφέρθηκε και στα μεγάλα του όνειρα για το μέλλον.

Όπως φαίνεται και από τα νούμερα ο 23χρονος επιθετικός έχει χάσει μόλις ένα ματς πρωταθλήματος (λόγω αποβολής) και στα 12 που έχει αγωνιστεί μετράει έξι γκολ και δυο ασίστ, επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα και στην 2η με επτά να συμπεριλάβουμε και τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το αξιοσημείωτο με τον Πάλμα δεν είναι μόνο ότι σκοράρει αλλά ότι δημιουργεί κιόλας αφού έχει ήδη έξι ασίστ στη σεζόν, επίδοση που λογικά θα αυξηθεί από τη στιγμή που αναλαμβάνει τις εκτελέσεις σχεδόν όλων των στατικών φάσεων όταν βρίσκεται στο χορτάρι.